Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

WELKOM

Hallo. Welkom op onze webgroep Fruitstampertjes. We willen hier graag alle recepten verzamelen die gemaakt zijn van gekookte vruchten. Jamsoorten, gelei's, compote's enz. ook sirooprecepten en vruchten op alcohol zijn van harte welkom. Wij, Jeanne en Leny, hopen dat jullie ons willen helpen er een spetterende webgroep van te maken. Wij kijken uit naar jullie recepten en artikelen, of wat je ook maar wilt in brengen. Veel plezier met deze webgroep.
Tijdlijn van de kookgroep
Plaats een nieuwe tip, foto, recept of artikel in deze kookgroep

Bananen-mango smoothie Een fruitige smoothie boordevol vitaminen. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

1 glas opgelegde kersen of 600 gr verse, 3 eieren, 100 gr suiker, 200 gr bloem, 1 zakje bakpoeder, 20 cl room. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

1 kg. goudrenet, water en een kaneelstokje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

200 gr. frambozenpulp, verse 40 gr. suiker 5 gr. gelatine 200 dl. slagroom 3 bloedsinaasappelen 1 glas sinaasappelsap 1 el. aardappelzetmeel 4 blaadjes munt  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

8 stuks aardbeien 100 gr. chocolade, pure 1 dl. slagroom 10 gr. suiker 2 blaadjes mint 2 el. advocaat  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

2 grote groene bakbananen 4 teentjes knoflook 500 ml zonnebloemolie of olijfolie (om te bakken) Zout naar smaak …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

500 g verse kersen zonder pit 4 eetlepels rode port 4 eetlepels fijne kristalsuiker 1 zakje gepelde pistachenoten (55 g) 1 citroen 1 limoen 125 ml slagroom- 1/2 bakje mascarpone (a 250 g)  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

50 g roomboter -75 g suiker -8 verse vijgen -16 walnoten (of pecannoten) -2 eetlepels sinaasappellikeur (slijter) 5 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries), ontdooid …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans
\"Image"

800 gr aardbeien - 1 citroen - 2 (of 3) lepels suiker …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Voor het deeg:75 g zachte boter 75 g suiker 1 pakje vanillesuiker 2 eieren 1 snufje zout 150 g Kristalbloem 1 afgestreken tl. bakpoeder 2 eetlepels melk Voor het beslag en om te versieren: 750 g aarbeien 1 pakje Taartina Rood 1 flinke eetlepel suiker- opgeklopte slagroom- gekleurde suikertjes voor de ogen- stukjes gekaramelliseerde hazelnoot. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Voor 30 stuks: Voor de vulling: 30 cocktailkersen 4 eetlepels Rum Voor het truffelbeslag: 125 g zachte boter 125 g poedersuiker 1 pakje Vanillesuiker 1 flesje Rumaroma 1 eetlepel cacao 125 g gesmolten pure chocolade 2 eetlepels geschaafde amandelen Voor het chocolade laagje: 200 g gesmolten witte chocolade  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Zijn bessen van het lampionplantje,Physalis …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

rode- en blauwe bessen …  Lees verder »

Dit recept kun je vanaf nu hier vinden:  …  Lees verder »

-1 pak poffertjes -5 eetlepels hazelnootpasta -12 witte pitloze druiven  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

250 g mascarpone 500 g aardbeien 10 cl kirsch 1 eetlepel suiker (of hittebestendige zoetstof) 4 eetlepels zoetstof 8 eiwitten 16 lepelkoekjes/lange vingers 1 eetlepel ongesuikerde cacao …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Heerlijk op vanillepudding of ijscreme …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

500 gr aardbeien 1 eetlepel bloemsuiker 100 ml slagroom (bvb uit de spuitbus of zelf opgeklopt 1 sinaasappel …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

een dikke kruidige saus op basis van vruchten: wat ze in Pakistan noemen een "chutney". Een zoet-zure combinatie die heel lekker smaakt bij bijna alles. Ook bij varkensvlees …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal
Top