1. Home
  2. Community
  3. Kookboek belgisch
Kookboek "belgisch"

Lekkere borrelhap of eventueel voorgerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Gemakkelijk en lekkere borrelhap …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

De 'betere' borrelhap .Goed voor 16 stuks. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Makkelijke en overheerlijke borrelhap die warm gepresenteerd is ! **cholestorol= 0 mg** …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Hartige borrelhap …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

? 1 eetlepel pate (fijne structuur, bijv. roompate) ? 1 eetlepel sherry ? 1 eetlepel slagroom ? 1 zakje amandelen (klein zakje, gepeld) ? 2 takjes peterselie (krulpeterselie) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

Voor het deeg: * 400 gr bloem en 2 eetlepels voor het bestuiven * 1.5 theelepel zout * 75 gr boter * 2 eieren Voor de vulling: * 250 gr gekookte ham in dikke plakken * 1 bosje peterselie * 1 dl droge witte wijn * 1 ui * 600 gr half-om-halfgehakt * 1 ei * 0.125 liter slagroom * 2 teentjes look * naar smaak zout, peper, nootmuskaat  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

Het kost weinig tijd om deze heerlijke, luchtige paté van magere kwark te maken! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

De sint-jakobsschelp is een gastronomische specialiteit die erg gewild is voor het melkwitte vlees dat rijk is aan ijzer. In Nederlandse restaurants wordt vaak de Franse benaming `Coquille St-Jacques` gebruikt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

8 witte asperges zout en versgemalen peper het sap van een halve sinaasappel 5 eetl. olijfolie 200 g licht gerookte zalm 1 eetl. boter 1 eetl. balsamicoazijn …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch
Top