Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Echt heerlijk fris deze couscous salade. …  Lees verder »

Dit is wel het mooiste gerechtje straks voor op je paastafel. Het mooiste seafood gecombineerd met de lente vanaf het land in en heerlijk romige saus met saffraan. Niet de goedkoopste ingrediĆ«nten, wel de lekkerste en met de feestdagen in aantocht mag dat toch wel? Dit is helemaal mijn ding Je kunt het serveren als tussengerecht, maar ook als hoofdgerecht. Geef dan iets meer asperges per couvert. Je kunt het ook nog iets kleurrijker maken door witte met groene asperges te variĆ«ren, maar in het aspergeseizoen heeft dat niet mijn voorkeur. Eet smakelijk! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

De zomer komt er nu echt aan ! Die vraagt om lekkere sla met een lekkere dressing. Hieronder 15 verschillende dressings met diverse aanwijzingen en ideetjes. Maak steeds wat meer van de dressing en bewaar deze in een afgesloten flesje of potje in d koelkast. Is maximaal een week houdbaar. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Zo'n huisje is iets heel bijzonders voor de kerstdagen of een winters verjaarspartijtje. Tijdens het bakken hangt er een heerlijke geur in huis en als het huisje klaar op tafel staat, zullen de kinderen sprakeloes zijn - heel even. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een lekker en decoratief brood. Het staat heel leuk als je een buffet maakt. Je kunt het van te voren bakken en dan invriezen. Op de dag zelf bak je het even op. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

De andere recepten van brood zijn van dit recept afgeleid …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Een verzameling gewone en ongewone smoothies - 1 plek voor al mijn huidige en toekomstige smoothies, te beginnen met een heerlijke klassieker uit Chili. …  Lees verder »

Lekkere hartige goed gevulde taart met gyrosreepjes, paprika en uien. Super eenvoudig en snel te maken door gebruik te maken van kant en klaar bladerdeeg voor hartige taart. Tip: Je kunt de gyros ook vervangen door shoarmareepjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

250 ml melk, 40 gram suiker, 6 ei-dooiers, 6 ei-wit, 250 gram bloem, zout en boter. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Oostenrijks

Zag dit recept op 24Kitchen en heb het aangepast.Veel minder suiker, andere kruiden. Wel ruim op tijd beginnen vanwege het intrekken van het fruit. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Makkelijk te maken met verbluffend resultaat. Een lekkere hap voor een umami gevoel van binnen. (denk om de pondjes, het is nota benen bladerdeeg) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Het recept van deze gehaktbol heb ik al veel jaren geleden uitgeknipt uit een oude Tip. Voor ons feestbuffet van september 2009 kwam dit recept weer goed van pas. Ziet er leuk uit en smaakt heel erg lekker. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Koude pastasalade met tonijn …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Bijzonder smakelijk hapje door de combinatie appel met gorgonzola. Het is een engels recept, vandaar de wellicht vreemde gewichten. …  Lees verder »

Heel erg lekker deze romige, herfstige, smaken verstopt binnen in een gehaktbrood. De bovenlaag is krokant door de gebakken uitjes. Deze staat garant voor een hemelse smul orgie aan tafel want alles gaat op Eet dit op een donkere koude dag samen met gebakken aardappels. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Deze taart was een vrouwelijk idee, maar is makkelijk te maken. Bij de koffie toch heel erg lekker. Pure herfstsmaken, appel, kaneel, honing en noten. Wat wil je anders in deze tijd. Gewoon bakken en proberen en ervaren hoe lekker deze smaakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Een soepje voor een herfstachtige dag die je mee voeren naar Oosterse geuren van zonneschijn. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Aziatisch
Top