Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Willeke`s Kookboek"

Binnen een half uur op tafel. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Laat de zomer maar komen. Hier een voorproefje zaligheid op je bord.   Ik was de afgelopen dagen echt in de ban van deze kerrie marinade. Steeds maar stukjes vlees erbij snijden en marineren en steeds zo lekker dat het naar meer vraag. Lekker met coleslaw en brood erbij. Weer een verrassend nieuwe smaakvariatie ontwikkeld die voor mij een top tiener word. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Afrikaans

Perfect voor een luie dag Razend snel klaar en zo lekker en natuurlijk ook heel gezond. Eet er heerlijke smeuïge aardappelpuree bij. Bewaar bij het afgieten wat kookvocht, dit zit vol vitaminen en roer het samen met hete melk door de puree. En breng deze op smaak met nootmuskaat, peper, zout. mmmmmm Ik vond het genoeg voor 3 personen, maar er zijn natuurlijk ook kleinere eters en dan is het genoeg voor 4 personen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Lock&Lock - testen van vershoudbakjes. Zien ook mijn recepten Bami Rames Speciaal2   BEWAAR ALLE  VOORBEREIDE GERECHTEN IN LOCK&LOCK VERSHOUDBAKJES TOT VOOR OPWARMEN ERVAN. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Aziatisch

Kraakvers gebakken saucijzenbroodjes, altijd een treffer geserveerd bij lunch met ketchup en een frisse salade. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Deze smaak combinatie is heerlijk. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Afrikaans

Lekker camping lichte maaltijd. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

komende dagen een hittegolf.. deze is lekker  fris voor lunch …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Bewaar de ontbijtcake in de koelkast (blijft 4-5 dagen goed) en neem elke dag een plak als ontbijt! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Sappige stukken kabeljauw gaargestoofd in een lekker pikante tomatensaus. Lekker visje! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Dit nagerecht is heel goed voor te bereiden. Kan een paar uur voordat je gaat eten. Gemakkelijk als je gasten krijgt. Ik heb dit nagerecht gemaakt voor vrienden. De combinatie van mango met aardbeien is verrukkelijk. Eerst heb ik het gemaakt volgens een recept, maar dat beviel me niet echt. Te ingewikkeld en toch niet de smaak die ik wilde. Daarna zelf aan het experimenteren gegaan. Het geheel veel eenvoudiger gemaakt en het smaakt veel lekkerder. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Een duizendpoot onder de sauzen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Een smaak explosie verscholen in een nestje van gehakt, die als verrassing bij elk hap zijn hartige smaken vrijgeven. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Bigos is een traditionele Poolse jagersstoofpot met rundvlees,ham,worst ,kruiden en groenten. een stevige maaltijd voor hele koude winterdagen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Pools

weer zo een lekkere basis kip met roomsaus gerechtje echt heerlijk romig van smaak en lekker met schelpjes macaroni …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Een smaakvolle krabsalade die goed vooraf te bereiden zijn.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Multi-cultureel

Maak de dubbele, ze zijn zo op. Onmisbaar op een gezellige party! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel
Top