Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Chili Con Carne met Reade Krobben voor 4 personen. Dit is favoriete recept van me moeder ik ben altijd weer blij als ze deze schotel op tafel zet. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Soezen bakken is lang niet zo moeilijk als je zou denken. Hier een paar eenvoudige tips en natuurlijk de basisbereiding. …  Lees verder »

Niet-gebakken Chocolade mokka cake is voor 6 tot 8 personen en kan voor gebeurtenis Halloween,Kerstmis,Kinderfeestje,Familiediner,moederdag,nieuwjaar,Oudjaar,pasen,Ramadan,Receptie,Sinterklaas,Vakantie,Valentijn En niet vergeten Verjaardag. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Chocolade potjes is voor 4 tot 6 personen het kan bij Nieuwjaar,Pasen,,Vakantie,Halloween,Familiediner,Receptie,Oudjaar En niet te vergeten Valentijn. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Vis is niet alleen lekker, maar is ook super gezond voedsel. Hier heb ik een lekker visrecept met een heerlijk pittig sausje. Het resultaat is te vergelijken met knapperige kibbeling die is overgoten met dat lekkere sausje. Gebruik wel stevige witvis uit de zee want anders valt het uit elkaar in de pan en dat willen we niet. Voor echte visliefhebbers en de mensen die van pit houden (dat zijn er genoeg) is dit een leuk recept. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

Met Bacon en Peterselie. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Een heerlijke quiche waarbij de eters niet zo snel zullen raden dat er aardappels in het spel zijn. Tevoren te maken. …  Lees verder »

1 el boter 6 plakjes bladerdeeg 100g Superieur gerookte Noorse zalm 3 middelgrote eieren 20 g rucola 100 g Hollandse garnalen 6 tl zure room 6 kleine takjes dille …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een originele variatie op de traditionele quiche. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

5 eieren 600 gr. prei 300 gr. cr?me fra?che 200 gr. Goudse kaas, geraspte 150 gr. mager spek, in dobbelsteentjes 1 stuk ui, gesnipperde 2 el. olijfolie Nootmuskaat Zout Peper …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Dit gerecht komt uit mijn kookclub. Daar hebben we het gemaakt als amuse maar het is heelgoed als voorgerecht te gebruiken. De hoeveelheden moet je zelf afstemmen ophet aantal personen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Wat ook kan is de geitenkaasballetjes door gemalen roggebrood te doen of rol door pistachnootjes of rode paprika. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Ik heb ooit een workshop "mondvermaakjes" gevolgd in Librije′s Atelier. De door mij gemaakte gerechtjes staan in mijn verzameling. Dit recept heb ik later gevonden via Internet- ook een mondvermaakje of te wel amuse. Het is heel eenvoudig te maken en ziet er leuk uit! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Amuse: Vijgenbrulee met geitenkaas en gemarineerde komkommer Voorgerecht: Kabeljauw met zeekraaltopping en pompoensalsa Tussengerecht: Venkel saffraansoep met gerookte paling Hoofdgerecht: Stoofschotel van hert met eekhoorntjesbrood en selderijpuree Nagerecht: In kokos gegaarde zoete risotto met blauwe bessen en abrikoos …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

125 gram zachte geitenkaas 25 amandelschaafsel 1 el kappertjes 1 el honing peper ca. 12 plakjes rookvlees. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Kip mango wraps voor het avondeten....of maak de helft per persoon, en het is een uitzonderlijk lekkere lunch. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Slanke keuken

Heel erg lekker, super gezond en nog gemakkelijk te maken ook. De combinatie van aardbeien en perziken is heerlijk. …  Lees verder »

Top