Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Visgerecht …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Afrikaans

1,25 dl blanke azijn, 1,25 dl water, 125 gr suiker. 1,25 dl pruimensaus(toko), 3 tenen knoflook geperst, 2 tl sambal oelek, 80 ml vissaus, 80 gr gehakte geroosterde pinda's, 1 komkommer gehalveerd en in plakjes gesneden, 2 el versgehakte korianderblaadjes …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

Een heerlijk soepje. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Thais

DORADE UIT DE OVEN …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

500 gr. gehakt 3 gesnipperde uien pond groene kool, klein gesneden kilo aardappelen min. el kerrie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Lekker met (vegetarisch)gehakt, winterpeen en flink wat sambal …  Lees verder »

Lekker pittig gerecht, goedkoop en makkelijk te maken …  Lees verder »

Tonijnsalade uit Albufeira …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Portugees

Na vele varianten val ik altijd terug op deze Gazpacho Andaluz. Een pittig, licht verteerbaar soepje die je ijskoud serveert. Lekker verfrissend op warme zomerdagen! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Na jaren lang experimenteren is het deze jambalya, geworden... (lekker met Tomaat komkommersalade met feta) …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

Achterkleindochter van onze vrienden. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Pittige rundvlees stoofschotel …  Lees verder »

100 gram veldsla 100 gram rucola 2 perziken uit blik 1 limoen 1 tl grove mosterd 2 tl verse tijm 2 tl vloeibare honing 1 dl griekse yoghurt zout en peper 50 gram pecannoten 50 gram Manchego (in mooie krullen geschaafd)  …  Lees verder »

Kan ook als snack of een tussengerecht met stokbrood …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Voor knoflookliefhebbers zoals wij. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Eigen foto.Als je er eenmaal aan begint...... krijg je de schaal ook wel met z`n vieren leeg! Een aanrader , al zeg ik het zelf. …  Lees verder »

450 gr spinazie 5 plakjes bladerdeeg 4 eieren 200 gr rundergehakt 150 gr gemalen pittige kaas …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans
Top