1. Home
  2. Community
  3. simplyblond
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Schuimtaartjes Bereidingstijd: 90 min Benodigdheden Voor het schuim: 3 eiwitten 70 gram kristalsuiker 100 gram poedersuiker Voor de vulling: vers fruit van het seizoen Voor de gelei: 1 zakje Dr. Oetker Taartina helder 2 ? deciliter vruchtensap of appelsap (!/4 liter) Extra nodig: mixer spuitzak met kartelmond bakplaat bekleed met bakpapier Instructies: Elektrische oven 90-100?C Heteluchtoven 40?C Gasoven stand 1-2  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

Desert …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Natuurlijk ook lekker op een broodje, of met gebakken aardappels …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Slank hoofdgerecht, bevat ca. 215 kcal. p.p. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

Dit kan je op verschillende manieren serveren: Op een mooie lepel of een leuk amuse schaaltje …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Een geweldige amuse waar je vrienden nog eens voor terug willen komen. De combinatie van de kaas, noten en honing is geweldig. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Lekker tussendoortje …  Lees verder »

Ja, een geweldig mooie amuse, je kan deze op een klein bordje serveren maar natuurlijk ook op een prachtige lepel …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

* 125 gr boter * 1,5 dl water * 125 gr blanke rozijnen * 125 gr blauwe rozijnen * 250 gr zelfrijzend bakmeel * 1/2 theelepel zout * 2 theelepels bakpoeder * 125 gr basterdsuiker * 2 grote eieren (losgeklopt) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Moet ik hier nog wat bij zeggen? Serveer ze bij een 'high tea' en geniet! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Engels

De originele franse sladressing. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

1 spitskool ? 1 rode peper ? 2 eetlepels olie ? zout  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Van bij Sint-Valentijn uit het klooster! …  Lees verder »

Een hele lekkere (snelle) ovenschotel met asperges uit een pot. Zorg wel dat de asperges goed uitgelekt zijn want er kan nog wat vocht vrijkomen. Dit recept is bedacht door mijn schoonzusje. Het is echt super lekker! Je kunt er gerust mee voor de dag komen als je visite krijgt. Goed voor te bereiden en bij het glaasje wijn vooraf het eten in de oven. En dan.....smullen maar! Voor vegetariërs zijn fijn gesneden reepjes gedroogde tomaat, reepjes gerilde paprika of blokjes gerookte kaas een optie in plaats van de ham. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

150g boter, 100g poedersuiker,30g cacao, 1 cake, (eetbaar) papier, smarties. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

YES, lang gewacht, toch gekomen, suikerbrood voor de broodbakmachine! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Voor het deeg : 450 gram gezeefde gladde bloem - 1 pakje gist - 1 snuifje zout - 60 g zachte boter - 1/4 liter lauwe melk - 1 ei - 1 eigeel - 70 g poedersuiker - 1 pakje vanillesuiker - geraspte schil van 1 citroen, onbehandeld - Voor het versieren en beschilderen : 1 geklutst ei - 20 rozijnen - een beetje poedersuiker  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top