Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "speciale gelegenheid"

Dit is werkelijk kinderlijk gemakkelijk om te maken. En erg lekker. Gewoon even snel voordat je koffie gaat drinken b.v. Zijn ze nog lekker heet. Liefst meteen opmaken want de dag erna zijn ze niet meer zo knapperig   …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een heerlijk drankje dat hoort bij een uitgebreid feestelijk diner en meestal geserveerd wordt tussen het laatste voorgerecht en het hoofdgerecht. …  Lees verder »

HEERLIJK! Als je hem een keer zelf hebt gemaakt, lust je nooit meer knoflooksaus uit een flesje! …  Lees verder »

Leuk om te serveren of op een lepel, of leuk klein schaaltjes met prikkertje enz enz. De amuse kan je makkelijk een dag van te voren maken. Dus SUPER !!! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Na een oproepje is dit na lang experimenten de allerlekkerste samenstelling (zonder rauwe eieren!). Ik heb gezien dat later velen mijn recept letterlijk hebben gekopieerd! Een extra compliment zullen we maar zeggen!!! …  Lees verder »

Verrukkelijke kleine gevarieerde bladerdeeghapjes. Ze vlogen weg op Sinterklaasavond. Maar ook bij andere gelegenheden natuurlijk heerlijk. Je kunt ze natuurlijk tevoren maken en invriezen. Ik heb kleine rundersaucijzenbroodjes gemaakt, bladerdeeghapjes met ham en kaas en hapjes met gerookte zalm en boursin. Van de saucijzenbroodjes haal je er 3 uit een plakje bladerdeeg. Van de andere hapjes elk 4. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Dit gerecht zie je vaak in Mexicaanse restaurants op de kaart staan als voorgerecht. Het grote nadeel vind ik altijd dat je een hele berg chips krijgt en maar weinig topping. Omdat ik juist die bovenkant het lekkerste vind heb ik mijn eigen recept gemaakt met minder chips en meer van die andere heerlijkheden. Wij eten het thuis dan ook niet als voorgerecht maar als hoofdgerecht omdat het op mijn manier wel een stuk machtiger is. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mexicaans

Vaak gegeten in Mexicaans restaurant, smaakte zo goed dat ik het ook zelf heb geprobeerd, en het was erug lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans
Top