1. Home
  2. Community
  3. sabrina791
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Waarom zou je ovenschotels eigenlijk alleen maar s winters eten? Zon heerlijk goudbruin korstje is midden in de zomer net zo lekker! En handig: de ingredienten bereidt u voor en tegen etenstijd hoeft de schotel alleen nog maar in de oven.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Dit is een heerlijk, origineel aspergereceptje. Lekker krokant aan de buitenkant, delicaat en romig aan de binnenkant, t proberen waard! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

De enige echte Italiaanse risotto met paddestoelen. Makkelijk te maken en echt superlekker! Ik koop altijd gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) bij een delicatessenzaak of Italiaanse traiteur. Die laat ik altijd even weken op lauw water. Het vocht kan je gewoon aan de risotto toevoegen. Het maakt je risotto zoveel lekkerder! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Van de BBC gehaald …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Dit is zo een lekker gerecht,dit moet je geproefd hebben ik heb het al heel vaak gemaakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Kruidige mihoen boordevol groente, kip en garnalen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Deze is lekker.... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Vaak is dit vlees gerecht de tweede dag nog lekkerder, dus maak gerust een dubbele portie! Bovendien zitten er in rundvlees behoorlijk wat eiwitten. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Echt een leuke amuse om te serveren. Staat enig op een lepel maar ook in een klein schaaltje met een prikkertje. Erg makkelijk om te maken en kan van te voren bereid worden  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Ovenschotel Moussaka volgens een écht, Grieks recept. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Zo n heerlijke makkelijk pasta die binnen 15 minuten op tafel staat EN ook nog is helemaal geweldig smaakt. Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Room, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een heerlijke hapje voor een warme gevoel in de maag. Wat bijzonder aan deze vlees hapjes zijn, is dat in de vlees vulling cacao worden gebruikt. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

3 el olijfolie 8 teentjes knoflook, gepeld en geplet 350 gr. varkenshaas in blokjes van 2 x 2 cm zout 1 el droge sherry (Fino) …  Lees verder »

Een ontzettend lekker aardappel recept uit de oven en makkelijk te maken. Zie ook mijn recept: Geroosterd aardappelen Lees meer: 12x aardappelen om je vingers bij af te likken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

(4 driehoekjes p.p.) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Verrukkelijke pastasalade met een lekkere zachte smaak. De gedroogde tomaten,feta, kappertjes, pijnboompitten en rucola geven aan de pasta een heerlijke Zuideuropese smaak. Gemaakt voor een Barbecue en kreeg veel complimenten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Deze Griekse Bietensalade is naar een traditioneel recept van de moeder van Theo. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Grieks

Zakje eikenbladsla zakje lollo bianco sla zakje lollo rosso zakje ijsbergsla (voor extra pit: zakje rucola sla) 1 blikje artisjokharten 1 eetlepel fijngeknipte bieslook 2 theelepels rozemarijn 1 eetlepel mosterd 1 vers rood pepertje 1 komkommer 1 bosje radijsjes balsamico-azijn gemberpoeder 1/2 bosje verse basilucum 2-3 teentjes verse knoflook (evt. wat olijfolie) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands
Top