Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Met dit recept heb ik bij een wedstrijd ooit een reis naar venetie gewonnen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een hele lekkere taart die niet gebakken wordt maar in de koelkast moet opstijven. Ik heb deze taart nu al 3x gemaakt en hij valt heel erg in de smaak. Echt een taart voor deze periode.Is ook na 3 dagen nog erg lekker! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Duits

Dit recept maak ik al zo'n 20 jaar met Oudjaar. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Met kinderen maken in de kerstvakantie op een regenachtige dag is altijd een succes. …  Lees verder »

Dit recept is mij aanbevolen door een kennis en moet het nog maken, maar klinkt al zo goed dat ik het rustig hier kan plaatsen voor mensen die met de feestdagen vis willen eten. …  Lees verder »

De allerlekkerste Tira misu die er bestaat. Dit ooit bij vrienden gegeten en het recept mee naar huis gekregen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Dit is een recept van Hilda Huiskamp uit Neede. Zij won in 2006 een reis naar america met dit recept voor een appeltaartwedstrijd, uitgeschreven door omroep gelderland. Ik heb hem gisteren gemaakt en ik kan je zeggen...ik heb nog nooit zo een lekkere eigengemaakte appeltaart geproefd. Al mijn andere appeltaartrecepten gaan de kliko in. Zalig gewoon, heel byzonder is de room en de puddinglaag. DIT RECEPT STAAT OOK NOG ONDER http://www.smulweb.nl/1381769/koken/recept/De-lekkerder-bestaat-niet-appeltaart KUN JE NOG MEER REACTIES LEZEN! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

***Deze variatie is de allerlekkerste die wij ooit hebben gegeten!*** …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Heerlijke combinatie. gebakken krijgen worteltjes een hele andere, meer intense smaak. Anders door de fijngesneden gember, het citroenrasp en -sap. Heerlijk bij visgerechten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Eigen gemaakte heerlijke appelflappen, die zijn toch het aller lekkerst. En die verukkelijke geur die uit je oven komt.......je kunt bijna niet wachten tot ze klaar zijn. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Warme Sausen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Champignonsoep zelf maken is eigenlijk kinderspel. In 20 minuten zet je een heerlijke champignon soep op tafel. Ik heb vandaag een wat chique variant gemaakt: licht gebonden en met een vleugje witte wijn. De wijn geeft het een heerlijk accent. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Lees de omschrijving maar en kijk naar de foto: mmmmmm. Zo iets lekkers en zo simpel te maken. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Dit is echt smullen! Vis gaat rauw in de ovenschaal. De saus maak je vooraf van mango-chutney met kokosmelk en kruiden. Die gaat warm over de vis. Lekker pittig. We hebben ervan genoten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

500 gr pompoen 1 preiwit 1 banaan 2 cm verse gember 8 dl kippenbouillon (1,5 blokje opgelost in 8 dl heet water) 2 eetl. olijfolie 165 ml kokosmelk (blik) 2 koffielepels kerrie peper en zout VOOR DE AFWERKING 1dl room 1 mespunt kerrie  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Het was weer bejaardenmiddag. Dus weer een mooie taart gebakken en....Zo Super Lekker! Weer eens iets anders. De taartbodem wordt gebakken (roerdeeg, snel klaar). Op de taartboden komen abrikozen. Daarna de bovenlagen die moeten opstijven in de koelkast. Ik heb de taartbodem een dag tevoren gebakken. De taart kan ook helemaal een dag tevoren gemaakt worden. Het lijkt misschien ingewikkeld, maar dat is het zeker niet! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Super lekker romige quiche. Extra lekker door de toevoeging van de gedroogde tomaatjes en de kruidenroomkaas. Al vaak gemaakt en iedere keer weer wordt het recept gevraagd. Lekker als borrelhapje, maar ook heerlijk op een buffet of als lunchgerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

In de wachtkamer van het ziekenhuis las in in een tijdschrift een dergelijk recept. Gelijk e.e.a. genoteerd en thuis gebakken. Een TOPPER! Zo heerlijk luchtig. Zo gemakkelijk te maken. Kan niet mislukken. Ook de volgende dag en de dag erop nog heel erg lekker. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Deze taart was een vrouwelijk idee, maar is makkelijk te maken. Bij de koffie toch heel erg lekker. Pure herfstsmaken, appel, kaneel, honing en noten. Wat wil je anders in deze tijd. Gewoon bakken en proberen en ervaren hoe lekker deze smaakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Een te gekke zuurkoolschotel uit de oven. Het lijkt een "drukke " combinatie, maar het is zo lekker , proef het maar. met zo`n heerlijke knapperige korst. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top