Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Nagerecht"

Ik heb verschillende mogelijkheden beschreven, dit recept is eenvoudig te maken. In de herfst /winter is het heerlijk met appels of een combinatie van de helft appels de helft bramen.(diepvries fruit kan ook) In de lente is het lekker met rabarber (doe er dan wat gemberpoeder bij want Gember en rabarber, dat is echt een volmaakt huwelijk!). Maar welk fruit je ook kiest in welk seizoen dan ook het is altijd lekker. Heel vaak lees ik recepten van Crumbles die je vertellen dat je eerst appels enz. moet koken of stoven!  Dat is echt niet nodig! Volg dit recept want ik heb dit  al ontelbare keren gemaakt. En ieder jaar met Kerst is dit een van de nagerechten die ik op verzoek altijd weer moet maken. Dat bewijst dus dat het lekker is. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Heerlijke chocolademousse die mijn moeder altijd maakte. Wij als kinderen noemden dat altijd pudding uit het glaasje. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Het meest bestelde nagerecht in restaurants. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Heel erg lekker nagerecht dat ik al heel vaak heb gemaakt. Heel gemakkelijk als je gasten krijgt want je kunt dit al een dag tevoren maken. Wordt het alleen maar lekkerder van. En...zoals je op de foto ziet likken de gasten de schaal uit! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans
Top