Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Crockpot Slowcooker"

Het recept van deze overheerlijke rendang stond in een Allerhande van 2013. Ciska leerde van haar moeder in Indonesië deze rendang maken. Het originele recept werd in een stoofpan zonder deksel gemaakt. Ik heb het recept in mijn Slowcooker gemaakt. Volgens mijn gasten met heel veel succes. Bij de ingrediënten zie je steeds het originele ingrediënt staan met daarachter tussen haakjes het ingrediënt dat ik zelf heb gebruikt. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Deze pindakip uit de slowcooker lijkt stiekem wel een beetje op de pulled chicken saté, maar dan toch net anders! Ineens kreeg ik een ingeving op de zondagmiddag, binnen 10 minuten lagen alle ingrediënten in de slowcooker. 3,5 uur later hadden we heerlijke pindakip!We aten er witte rijst bij en zure komkommer, afgemaakt met wat gebakken uitjes! Heerlijk was het volgens alle familieleden aan tafel. Bij het bedenken van een originele naam voor dit gerecht kwamen we alleen niet verder dan pindakip uit de slowcooker.. (Ashley Willems) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Lekker pittig (niet abnormaal pittig!) vleesgerecht die je kunt eten met goenten en patatjes of aardappels, met rijst of lekker op een broodje. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Wereld

Lekker makkelijk uit de slowcooker, in de ochtend erin doen en de rest van de dag voor jezelf hebben of thuis komen uit je werk en je stoofvlees is klaar! Ideaal. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Ik liep lang de groenten boer in ons kleine dorp en zag een grote grijze pan waar nep rook uit kwam, de zon schijnt en ook de temperatuur is nog aangenaam MAAR toch en kreeg gelijk zin om een stoofschotel te maken..RAAR wel nee, het is HERFST de foto is niet van me zelf, geleend van een vriendin …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Kwam deze tegen  in een kookboek van mijn moeder op een geschreven  velletje papier,gekregen van een buurvrouw . Natuurlijk aangepast  aan deze tijd en zelf met de  crockpot verder  bereid.Kan ook in een  braadpan. Verrassend lekker met stampot en zelfs met frietjes was het een smakelijk geheel. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Europees

Dit recept gebruiken wij al jaren als er gasten komen of zo maar, omdat het zo lekker is. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Even snuffelen op internet en kwam deze tegen wel aangepast aan Paleo. Je kan de ingredienten vervangen heb de vervangbare ingredienten tussen haakjes geplaatst. Wij vonden het heerlijk ! Natuurlijk ook in een gewone braadpan klaar te maken,vind de slowcooker fijn voor dagen dat  we druk zijn met andere dingen. Smorgens erin op low en na uren is het gerecht zover dat het opgediend kan worden. Je hebt er verder geen omkijken naar en vlees is heerlijk mals. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Deze soep heb ik gekregen van een man toen ik nog in de thuiszorg werkte. Het is een heel oud maar super lekker recept. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Hongaars

Dit recept is van de slager. Het is wel wat veel voorbereidend werk (maar als je een keukenmachine hebt gaat het sneller), maar het is werkelijk een perfect recept. alles klopt en het is gewoon smullen. Ik heb het zondag gemaakt en bij ons waren er alleen maar complimenten. En het heerlijke aan dit recept: je kunt er alles bij eten. aardappels- rijst - pasta, wat je maar lekker vindt. ik heb er gekookte aardappels bij gedaan. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een echt Limburgs recept (zuur vlees) wat binnen en buiten Maastricht een begrip is. Het vlees gaat eerst in een marinade en wordt later in de marinade bereid. Ik heb dit recept gisteren gemaakt om vandaag te eten, maar kon er niet van af blijven. In één woord: HEERLIJK!!! De hoeveelheid azijn genoemd in de Allerhande (300ml was - volgens ecureuil - teveel zuur. Ik heb het recept aangepast. Gebruik zoveel azijn als je zelf lekker vindt en bekijk de reacties op het recept. Wij vonden 300 ml lekker! (Het ligt nauurlijk ook aan de azijnsoort die je gebruikt. Ik gebruik in dit soort gerechten altijd de itte natuurazijn, niet te zuur, wel lekker) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Makkelijk klaar te maken, bereid in de Romertopf …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Super gezond en smaakvol Indiaans stoofpotje met Kerrie en Kokos Omdat de verzadigde vetten in een biologische kokos(olie) grotendeels bestaan uit middellange vetzuurketen heeft dit als gevolg dat de lever de kokos(olie) erg snel kan afbreken. Dit heeft vooral een positief effect op ons metabolisme, omdat dit hierdoor wordt versnelt. Toen mijn liefde dit voor het eerst maakte wisten we dat echt niet !! Het grappige is dat we in onze verkeringstijd beide niets hadden met kokos en dat we beide geen Bounty reep lustte. Toch was dit recept in het begin van ons huwelijk echt een topper !! Als we magere runderlappen konden betalen dan was dit echt onze favoriet. Dit oude recept van ruim 30 jaar geleden vond ik weer terug in een oud mapje. Heb dit recept natuurlijk weer gemaakt en dan met mijn huidige kennis van koken en op basis van deze tijd. Oude herinneringen kwamen weer boven ! Ook de liefde van de vrouw..... euh, einde verhaal, we gaan naar boven.hihihi. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indiaas

Een heerlijke Indische stoofpot. Een top-recept! Lekker als onderdeel van een rijsttafel, maar ook heel erg lekker als hoofdgerecht. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

MMMMMM …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Deze komt eigenlijk uit een kookboek van een Chinese chefkok, maar heb vlees vervangen door rundvlees. Lekker pittig en zoet van smaak. Eenvoudig te maken en als hij op staat dan komen er herfstige geuren vrij die je onmiddellijk doen denken aan stoofpeertjes. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Chinees

Deze versie van goulash van meesterkok Rudolph van Veen is het voor ons. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Hongaars
Top