Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. oncookingterms
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Sinds kort heeft de Appie bij mij om de hoek ook eindelijk een ‚€ėschep' vrieskist voor al het lekkers aan diverse soorten garnalen, zeevruchten etc.. Vandaag heel weinig tijd om iets ‚€ėfatsoenlijks' te brouwen dus werd het deze ongelofelijk smakelijke. Zo klaar, weinig ingredi√ęnten en heeeel weinig afwas. Alleen maar plussen dus Hier het receptje, probeert t eens, spijt krijg je er zeker niet van! ¬† …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

Dit recept heb ik bij een Grieks buffet gemaakt, het recept is van een Engelse kok (David Laris) die het weer van "een Griekse kok" had. Ik heb meerdere keren Tzatziki gemaakt maar ik vind deze echt de lekkerste. Leuk om te lezen (en/of te proberen) zijn de tips die de lezers van dit recept hebben geschreven. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Hete kip met komkommersalade …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Doe de chutney in een goed schoongemaakte glazen pot of weckfles. (Dit schoonmaken gaat perfect in een afwasmachine, verwijder wel de metalen delen en de rubber ring van de weckpot). …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een zomerse recept uit Zuid- Afrika. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Afrikaans

Ooit jezelf afgevraagd hoe ze dat lekkere gehaktballen saus van de snackbar maken? Dit is die een. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Zo lekker kan je ze niet kopen in de supermarkt! Lekkere loempia's als hapje¬†bij een feestje. Ik serveer dit op¬†oudejaarsavond.¬† …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Een multiculturele balletje vol van smaak. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Men neme gehakt, stop er kruiderij in en slaan hem plat. Bak tot gaar en bedien het in een Turkse brood op en bedje van salade. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Recept meegenomen uit Zuid-Afrika …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

Lekker bijgerecht bij Griekse eten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Een haal je koelkast leeg receptje en lekker op een regenachtige dag. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Erg pittig stuk varkensschouder, recept afkomstig uit India. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

Lekkere citroenkoekjes uit de Franse keuken! Gemakkelijk te maken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Het saucijzenbroodje, erg geliefd in ons kikkerlandje. En wat is nou lekkerder als je hem helemaal vers zelf maakt. Het recept voor deze heerlijke broodjes is bedacht door onze eigen Smult redactie.¬†¬†Het¬†recept staat ook in het herfstnummer van Smult. Dit nummer staat boordevol herfstkost klassiekers met een nieuwe twits. Dat is nog eens even smullen.¬† …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Geeft lamskoteletjes, kip of eendenborst een pikant accent. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

De goede oude tijd herleeft met deze cranberry-chutney …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Eigenlijk alle recepten voor duiveltjesvlees die ik tot nu toe tegen ben gekomen zijn met een zakje nasikruiden. Omdat ik van mening ben dat dit gerecht ook heel goed en lekker te maken moet zijn ZONDER het zakje nasikruiden heb ik de proef op de som genomen en zo is dit recept ontstaan. Ze vonden het thuis heel erg lekker en mag (moet) dus nog vaker op tafel komen. Ik heb het gemaakt met varkensvlees (fricandeau) maar met kip of rundvlees kan dit ook prima. Pas wel de bereidingstijd aan (kip korter en rundvlees langer). Bij het plaatsen van het recept was er een groot dilemma: Is het recept van oorsprong Indisch? Nederlands? Is het een Limburgs streekgerecht? Na wikken en wegen heb ik er dus maar een wereldgerecht van gemaakt …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Wereld
Top