Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

ASPERGEQUICHE in het aspergeseizoen ! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

 …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

2 stengels sereh (citroengras) ? 5 eetlepels olie ? 1 kilo kipkarbonades ? 1 potje sambal oelek (200 g) ? 150 g suiker ? 2 blikken kokosmelk (a 400 g) ? zout ? 2 theelepels koenjit ? 2 laurierblaadjes ? 2 kruidnagels ? 400 g pandanrijst  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

De Chili con carne kunt u net zo pittig maken als je zelf wilt door hem vlak voor het opdienen op smaak te brengen met tabasco of sambal oelek. Chili con carne is een maaltijd op zich. Om de pittige smaak iets te blussen kunt u er stokbrood en een frisse gemengde salade of stukjes komkommer bij eten. De chili krijgt een echt zuidelijk tintje door met het gehakt, blokjes chorizoworst of salami mee te bakken. Het is ook lekker om stukjes verse tomaat en wat meer paprika toe te voegen. Een extra gele paprika geeft de chili wat meer kleur. Voor de kinderen kunt u een mildere chili maken met stukjes ananas, perzik of banaan. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Van mijn schoonmoeder een wafelijzer gekregen en daar zat dit recept bij. Officieel hoort het bij oud en nieuw, maar ik vind ze altijd wel lekker hoor. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top