Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Kerst"

Speciale lekkernij voor het kerstmenu voor mijn kleinzonen is het geen kerstdinee als er geen stoofpeertjes zijn. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Lekker in combinatie met kip, varkensvlees of wild …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Ze zijn leuk die minipannetjes of cocottes. Zo krijgt ieder zijn eigen pannetje op het bord. Ze zijn te gebruiken voor alle gangen van een diner, van voorgerecht tot dessert aan toe! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Een feestelijke zalmamuse met Japans norivel, wasabipasta en roomkaas met een toef van tuinkers. Voor 12 amuses. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

300 g suiker 1 wortel 1 pastinaak 3 takjes tijm 4 plakjes bladerdeeg  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Deze amusehapjes van avocadomousse met garnalenroom doen niet onder voor die in een restaurant! Serveer ze bij het aperitief of amuse of in een glaasje als voorgerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Paddenstoelen soep met vier soorten paddestoelen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Heerlijk simpel te maken voorgerecht,maar met een luxe uitstraling. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Voortreffelijke "klassieke wildschotel", gemakkelijk en snel klaar. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch
Top