Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Amerikaans"

1 ei 15 gr. bladpeterselie 2 sjalotjes 2 eetl. mayonaise 0,5 theel. pittige mosterd zout, cayennepeper 75 gr. witbrood 5 eetl. melk 400 gr. krabvlees uit blik 1 citroen plantaardige olie voor het frituren Voor de saus: 2 sjalotjes 10 gr. bieslook 15 gr. peterselie 1 eetl. kappertjes 1 augurkje 1,5 dl. mayonaise 1 dl yoghurt 1 theel. mosterdpoeder zout, cayennepeper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

100 gr. roomboter1 eetl. olijfolie175 gr. zeer fijngesneden sjalotjes2 geperste teentjes knoflook1/4 theel. zout 1/4 theel. peper1250 gr haricots verts, van uiteinden ontdaan 125 gr, zeer fijngehakte amandelen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

De kalkoen voor het Amerikaanse thanksgiving-diner …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Amerikaans

De vulling voor de perfect roast turkey …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

De saus bij de thanksgiving-turkey …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Maak deze heerlijke puree als extra bijgerecht (of in plaats van de mashed potatoes) …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Deze kalkoen smaakt ook heerlijk met de kerst. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans
Top