Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Argentijns"

Chimichurri is de pittige saus die de Argentijnen steevast bij gegrild vlees serveren, elke kok heeft zijn eigen recept …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Argentijns

Chimichurri: 2 sjalotten of 1 kleine ui 0.5 rode paprika 0.5 groene paprika 1 rode peper 8 takjes peterselie 0.5 dl witte wijnazijn 1.5 dl olijfolie extra vergine 0.5 eetlepel gedroogde oregano 0.5 eetlepel bruine basterdsuiker 2 tenen knoflook zout, versgemalen peper 4 Argentijnse biefstukken zout, peper olijfolie extra vergine …  Lees verder »

Top