Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Heerlijk recept voor een snelle hartige taart. Ideaal met een paar gasten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Een overheerlijke hartige taart met tomaten, uien en champignons. Al jaren mijn favoriet. Vooral de Zaanse mosterd maakt de taart overheerlijk! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Lekker pesto gemaakt van zongedroogde tomaten …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Een bijzonder voorgerecht dat u kunt voorbereiden en in de koelkast bewaart tot aan verdere bereiding . Ook heerlijk voor bij de Barbecue.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een lekkere, gezonde en gemakkelijke ovenschotel voor een persoon. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Lekker om restjes op te maken …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Engels

Een snelle tomatensaus met tonijn, heerlijk voor over pasta naar keuze! …  Lees verder »

Een heerlijk pasta-gerecht met tonijn en Mediterrane tomatensaus. …  Lees verder »

Een romige pasta-salade met o.a. tonijn, ricotta, rucola, olijven en paprika.  …  Lees verder »

Een heerlijk snel maaltje voor de buis of als weekendhap. Wel even je vlees marineren. Ik zit schaatsen te kijken met poetingehalte nu ik dit schrijf en wil niet veel werk. Dit is dus ideaal en behoorlijk voedzaam. Vlees is niet vet en smaakt lekker kruidig. Deze keer hadden we lekkere rozemarijn aardappeltjes uit de oven erbij. Wie kent ze niet. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mediterraan

En nu dan een Engels ontbijt …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels

Gambas in pittige tomatensaus …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mediterraan

Zo lekker heb je nog nooit karbonades gegeten denk ik. Of het moeten die Chinese karbonades van Deon zijn geweest. Ze smaken lekker pittig en ook wat zoet. Door het laagje paneermeel krijgen ze een heerlijk krokant korstje. Probeer maar eens. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Super heerlijke bami. maak het klaar en je zult het proeven! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Herfst: heerlijk deze paddenstoelen quiche. Ik heb deze afgekeken van de alom bekende quiche lorriane, maar dan paddenstoelen als hoofdingrediënt gebruikt. Gebruik gewoon champignons of lekkerder kastanjechampignons. Wil je het heel luxe, neem dan 600 gr paddenstoelenmelange. Daar zitten meer dan 4 soorten in. Paddenstoelenmelange is o.a. te koop bij AH of (goedkoper, mét kaart) bij de Sligro. Ik heb hem gemaakt met kastanjechampignons, erg lekker want die waren deze week in de aanbieding bij de Lidl voor 79 cent/250 gr. Eet er een lekkere herfst salade bij en drink er rode wijn bij en je hebt een hemelse herfst maaltijd. Deze heerlijke quiche is redelijk machtig en ruim voldoende om 4 personen van te laten smullen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Gemaakt een keertje met sherry in jou bouillon. Je weet niet wat je proeven! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Afrikaans

Carbonades met een italiaans tintje. Naar een recept uit Cuccina Italiana. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Een te gekke zuurkoolschotel uit de oven. Het lijkt een "drukke " combinatie, maar het is zo lekker , proef het maar. met zo`n heerlijke knapperige korst. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top