Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

December staat ieder jaar weer in het teken van gezelligheid, van samen aan tafel genieten van de lekkerste zelfgemaakte lekkernijen. Maak er met deze gevulde kalkoen en smaakvolle bijgerechten van de Big Green Egg één groot feest van. De bijgerechten kunt u allemaal van tevoren bereiden. Geniet samen van een aperitief en als de kalkoen eenmaal gaar is kan het feest beginnen!  …  Lees verder »

Kastanjetaartjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Portobello in bladerdeeg …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Dit dessert is eenvoudig te maken, snel klaar en het smaakt verrukkelijk! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Wilt u Beer Can Chicken maken? Dan maakt u het zichzelf extra makkelijk met een Beer Can Chicken Rack. Deze standaard is een stevige basis voor het bierblikje en de kip! Ralph de Kok, Nederlands BBQ Kampioen 2010, creëert elke maand een Menu van de Maand. Schrijf je in en ontvang dit menu, exclusief voor Big Green Egg fans,elke maand in je mail! …  Lees verder »

Deze variant op de klassieke tarte tatin bevat de goddelijke combinatie van gekarameliseerde peer, walnoot en blauwschimmelkaas. …  Lees verder »

Is het aspergeseizoen weer aangebroken? Je kunt er veel meer mee dan dit witte goud op de klassieke manier bereiden. Gril ze eens voorgekookt op de Big Green Egg. Een perfecte match in combinatie met de speenbig, tuinbonen en krieltjes! …  Lees verder »

Dit recept lijkt misschien ingewikkeld door de grote hoeveelheid aan ingrediënten. Het merendeel hiervan is echter bestemd voor de rub, de saus, dressing en marinade. De low & slow bereiding is heel eenvoudig. …  Lees verder »

Strand na storm: Op aardappelrasp gebakken rode mulfilet met schaal- en schelpdieren Dit ultieme zomerse gerecht is een ode aan het strand en draagt de bijnaam 'Strand na de storm'. …  Lees verder »

Gamba's lenen zich bijzonder goed om te konfijten. Door de mango krijgt dit voorgerecht bovendien een heerlijk frisse smaaknuance. …  Lees verder »

Kip Teriyaki met Mie is een heerlijk oosters gerecht dat gezond is en binnen enkele minuten op tafel staat! Ideaal als je niet zo veel tijd hebt en toch iets verrassends wilt serveren. Eet smakelijk! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Afgelopen woensdag als vooraf bij een dineetje gemaakt. Viel erg in de smaak. Gerookte eendenborst kun je met veel combineren, maar deze combinatie vonden we wel erg lekker. Bij het bladeren in mijn kookboeken kwam ik op het idee om dit te doen. Een gewone zoete saus trok mij niet zo aan, dus wat kruiden toegevoegd. Het was echt een succes. De plakjes eendenborst , die ik altijd in pakjes koop, verwarm ik altijd even in de koekenpan voor het opdienen. De smaak van de eendenborst komt dan beter tot zijn/haar recht. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Heerlijk geurende soep. Gemakkelijk om te maken en in te vriezen voor later gebruik. Bijvoorbeeld, als amuse, je kunt dan garnalen of ham blokjes toevoegen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Sterke smaak van deze soep, het doet denken aan kastanjes en is heel rijk aan vezels …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

3 uien gesnipperd 5 el olie 4 el bruine suiker 3 el tomatenpuree 1 el wijnazijn 3 el worcestersaus 3 tl mosterd 1/2 tl tabasco 8 spareribs (ca. 2 kilo) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Amerikaans

De stad Luik heeft zich niet enkel met een suikerwafel op de culinaire kaart van België gezet. Ook één van de meest bekende bistrogerechten komt uit de bekende Waalse stad: de enige echte Luikse ballekes. En uiteraard gaat er een flinke lepel van de al even populaire Luikse stroop in de saus. Serveer er sla bij en verse frietjes. Bon appétit. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

-150 g oude kaas geraspt -150 g boter -50 g boter voor de uien -1 ui in ringen gesneden -1 ui in stukjes gesneden -1 tl verse tijm - circa 325 g maïzena -150 g bloem -4 el suiker -1 el bakpoeder -1 tl peper -snuifje zout -2 eieren -2,5 dl melk …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Een overheerlijke en feestelijke soep …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans
Top