Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dit is het lekkerste recept voor Focaccia dat ik ken. Lok iedereen in huis naar je oven, terwijl je dit platte Italiaanse brood aan het bakken bent. Niets is meer uitnodigend dan de lichte geur van versgebakken brood met een zoet vleugje rozemarijn. Deze versie is gemakkelijk te maken. Het resultaat is verrukkelijk met wat anti-pasti en hemels als bijgerecht bij al je mediterrane kunststukjes. Mijn man is er dol op. Bij ieder etentje dat ik plan, stelt hij voor dat ik Foccacia maak. Ongeacht de aard van het menu: Frans, Italiaans, Nederlands, Indonesisch, etc. ;-) Variatie Bestrooi met ui en/of gekneusde knoflook. Experimenteer met verschillende kruiden. In plaats van verse rozemarijn kun je ook gedroogde gebruiken. Bewaren Helemaal laten afkoelen! Eerste dag: gewikkeld in een theedoek in de kast. Daarna in een plastic zak. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Een authentiek Peruaans recept voor het bekende Latijns-Amerikaanse visgerecht. …  Lees verder »

Vraag uw slager om kleine beenhammetjes of om beenham aan een stuk. Aan dit gerecht hangt de geur van de de Zuidelijke Staten van Amerika. De daar zo populaire 'hominy grits'-een grove maisbrij-is hier vervangen door polenta. Maar mocht u naar Breda gaan dan komt u dit gerecht ook tegen in restaurant de Beyerd. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Amerikaans

Uit: Home Made van Yvette van Boven Een simpel gerechtje waar je eindeloos mee kunt variëren. Perfect ook om met een klein restje van gisteren iets leuks te maken. Wij maakten ze bijv. ook met jonge courgette en uitgebakken spekjes, lekker! …  Lees verder »

Dit is een heerlijk, en gemakkelijk recept, dat een minimale echte bereidingstijd heeft, en een maximum aan genot …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

- 1 bloemkool - 100 gram gekookte ham in reepjes gesneden - 150 gram champignons in plakjes gesneden - 40 gram boter - zout - vers gemalen peper - paprika poeder - 1/8 liter zure room - 50 geraspte kaas - 2 eetlepels geknipte bieslook …  Lees verder »

Het basisrecept voor deze heerlijke ovenschotel vond ik in het kookboekje Chez lHirondelle. Omdat ik niet gauw tevreden ben heb ik er iets aan veranderd. Wij vonden het heel erg lekker. Dus hierbij het recept. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een snelle ovenschotel met prei en roomaardappeltjes. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Goedkoop en snel

Hazenrug met Portsaus …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Tournedos met geglaceerde uitjes en speksaus (recept Gerrit Greveling, destijds Chefkok Rest. De Bokkedoorns, Overveen) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Dit is volgens een hotel chef het beste recept die hij ooit zelf heeft geprobeert! Hij gebruikt dit recept exclusief thuis voor zijn eigen gasten!! Mijn familie en gasten vinden het ook onvoorstelbaar lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Canadees
Top