Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

2 dubbele kipfilets , 60 ml citroensap , knoflooktenen (uitgeperst) , 1 tl rozemarijn(gehakt) , 1 tl oregano (gehakt), zout en peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een heerlijke salade met gemarineerde mozzarella. Denk er wel aan dat de mozzarella een paar uur moet marineren. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Echt lekkere courgettes ,heb ze zelf ook gemaakt met een beetje geraspte oude kaas erover voor nog meer smaak .Had er kerrie aardappeltjes (krieltjes) bij gemaakt …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Broccoli is zit boordevol vitamine C, eet het eens in een quiche. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Je bent er even mee bezig maar ik vind het de moeite waard...hmmmmm heerlijk deze quiche!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Ooit dit recept gekregen van mijn dochter en toen ik het weer eens maakte wist ik waarom ik het bewaard had! Het is niet alleen een slank gerecht (310 cal p.p.) maar ook nog eens heerlijk. Het is zonder vlees maar je zou ook het heel goed restjes gaar (rund)vlees of rul gebraden gehakt kunnen toevoegen of neem vegetarisch vlees. Wij eten wel vlees maar ik miste geen moment `vlees` in dit recept. Van de week (oktober 2012) weer eens gemaakt en nu er eindelijk foto`s bijgeplaatst. Ik heb het voor 2 dagen gemaakt en het recept iets veranderd. (zie onderaan) De volgende dag in een andere ovenschotel gedaan en zo hadden wij voor twee dagen een heerlijke schotel. Voor andere tips lees onderaan bij "Serveertips" …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Een heerlijk recept, redelijk lijnvriendelijk en het ziet er erg aantrekkelijk uit. …  Lees verder »

Blokjes kabeljauw in een licht zoete, pittige mangosaus. Een geweldige combinatie. Snel klaar en heel erg lekker. Weer eens een andere manier om vis te bereiden. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Dit is echt een goddelijk recept en nog redelijk gezond ook. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Slanke keuken

600 gram gemengd gehakt 2-3 eetlepels boter 2 uien, fijngehakt of in plakjes gesneden 2 knoflookteentjes, fijngehakt of in plakjes gesneden 1 struik selderijstengels, gewassen en in eetbare stukjes gesneden zout, peper uit de molen 1 snufje nootmuskaat 1 snufje cayennepeper 1 eetlepel geplukte majoraan 1 eetlepel paprikapoeder 200 ml groentenbouillon 200 ml room 2 courgettes, gewassen en in plakken gesneden 250 gram kerstomaatjes, gehalveerd 250 gram mozzarellakaas, in plakken gesneden  …  Lees verder »

Couscous met lichtzoete honing-tomaten saus, geitenkaas, walnoot en broccoli …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

EEN ZEER SMAKELIJKE VEGETARISCHE LASAGNE!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

* 3 eieren * kleine bloemkool * 2 sjalotjes, gesnipperd * 2 knoflooktenen, fijn gehakt * een blikje tonijn op water * een half blikje anjovis, in kleine stukjes gesneden * een handvol zwarte olijven, gehalveerd * aantal kerstomaatjes, gehalveerd * 150 gram creme fraiche * 125 gram geraspte pittige kaas * olijfolie, zout, peper, chilipoeder en paprikapoeder …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

De saus maak je terwijl de pasta kookt. Echt Italiaans: eenvoudig, simpel en erg lekker! (Ik heb zelf de citroenpartjes achterwege gelaten en alleen de citroenrasp en citroensap gebruikt). …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

2 x 300 g spruitjes schoongemaakt; 100 g belegen kaas geraspt; 1 ei; 1 beker slagroom (250 ml); 1 teen knoflook geperst; 1 tl nootmuskaat. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top