Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Leuke hartige muffins van bacon en ei; lekker voor met de paasbrunch of ontbijt …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Lekkere pannenkoeken voor fase II van Montignac …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Montignac

2 middelgrote uien 1 teen knoflook olijfolie 2 afgestreken theelepels chilipoeder 1 verse rode spaanse peper, zonder zaadjes en fijngehakt 1 volle theelepel gemalen komijn zeezout en peper uit de molen 450 gram rundvlees, gehakt ( sucadelappen) of een goede kwaliteit rundergehakt. 200 gram zongedroogde tomaten, in olie 2 blikken tomaten van 400 gram 1/2 kaneelstokje 2 blikjes rode kidneybonen van 400 gram uitgelekt.  …  Lees verder »

- 250 gr. champignons - 1,5 dl. bier - zout - 125 gr. bloem - 1 eetl. zonnebloemolie - 2 eieren voor de saus: - 2 tn. knoflook - witte saus, uit pakje of zelfgemaakt - verse tuinkruiden …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een lekker gerecht met restjes vlees. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

•1 kg zoete aardappelen •60 ml extra vierge olijfolie •1 tl paprikapoeder •2 el citroensap •1 tl zeezout •Handvol verse korianderblaadjes …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Australisch

Deze pasta zie je niet vaak, maar zorgt wel voor een spannend gerecht. De pasta is zwart door de toevoeging van inkt van de sepia, ook wel zeekat. Hierdoor krijgt de pasta een beetje een vissmaak, en is hij extra geschikt in combinatie met deze pasta met tonijn.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

125 g gedroogde kikkererwten, 300 g couscous, 3 eetlepels olijfolie, 1 grote ui, 1-2 teentjes knoflook, 1 winterwortel, 1 courgette, 1 aubergine, 3 aardappelen, 2 takjes bladselderij, 4 takjes peterselie, 1 theelepel harissa (een hele scherpe saus), eventueel sambal oelek, 2 theelepels kerriepoeder, peper,weinig zout,oregano,komijn …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Een lekker gerecht met kikkererwten en vijgen …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Zwitsers

500 gr panklare worteltjes, in schuine stukjes van +/- 4 cm zout 300 gr peultjes 1/2 citroen, uitgeperst 25 gr boter 2 1/2 el peterselie, (geknipt) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Deze heerlijke ovenschotel heb ik zelf ontwikkeld. Hij heeft alles voor de donkere, koude dagen en zit bomvol gezond en smaak. Het lijkt op sheperds pie, maar ook een beetje op jachtschotel, maar zijn het niet. Bruine bonen, spek, mager rundergehakt, paprika, tomaat, uien, prei en paddenstoelen. Onder het dakje aardappelpuree gegratineerd met kaas vormen alle ingrediënten samen een ware smaakexplosie. Hij is niet alleen lekker, maar ook erg gezond! Mmmm Smullen in de herfst en in de winter. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Dit vegetarische recept kun je makkelijk zelf maken. Iedereen lust dit, ook als je niet van spinazie houdt! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Kinderkeuken

Ongewone taart, typisch amerikaans gerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

1 pak bladspinazie deelblokjes (diepvries, 450 g) ? 1/2 pak meergranen pannenkoekmix (a 400 g) ? 1 ei ? 400 ml halfvolle melk ? 4 eetlepels zonnebloemolie ? 1 beker huttenkase (200 g) ? 6 tomaten ? 6 eetlepels balsamicodressing (fles a 270 ml)  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Er zijn vele soorten macaroni en kaas recepten, maar deze vind ik het lekkerst. Gemaakt op basis van witte saus met room en iets gegeurd met tomaten... mmm om van te smullen. Het recept is vegetarisch, maar kan ook goed als bijgerecht bij vlees gerechten geserveerd worden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Heerlijke friszoete bietensalade …  Lees verder »

Deze gevulde paprikas vielen erg in de smaak bij mijn nichtjes en hun vrienden. Echt simpel en erg lekker. De paprikas gaan rauw in de ovenschaal. Heerlijk met de tomatensaus die ook zonder koken in de schaal gaat. Snel klaar en erg lekker! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit is een recept van Hilda Huiskamp uit Neede. Zij won in 2006 een reis naar america met dit recept voor een appeltaartwedstrijd, uitgeschreven door omroep gelderland. Ik heb hem gisteren gemaakt en ik kan je zeggen...ik heb nog nooit zo een lekkere eigengemaakte appeltaart geproefd. Al mijn andere appeltaartrecepten gaan de kliko in. Zalig gewoon, heel byzonder is de room en de puddinglaag. DIT RECEPT STAAT OOK NOG ONDER http://www.smulweb.nl/1381769/koken/recept/De-lekkerder-bestaat-niet-appeltaart KUN JE NOG MEER REACTIES LEZEN! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Probeer deze frietjes met kaneel, chilipoeder, komijn, tijm, en rozemarijn eens, een verrassend lekkere combi! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top