Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

250 g gerookte zalm 1 sjalot 1½ dl visbouillon 8 g gelatine Sap van een ½ citroen 2½ dl slagroom 125 ml crème fraîche 1 dl eiwit (evt. gepasteuriseerd) 1 eetlepel ketchup 1 eetlepel fijngesneden verse bieslook 6 plakjes bladerdeeg Zout en peper  …  Lees verder »

Een van mijn lekkerste voorgerechten …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Mediterraan

Eigen foto.Heerlijke aardappelschotel, in een handomdraai gemaakt. Hier past een groene salade bij en bv een vlees-spies. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Heerlijke filodeegrolletjes met geitenkaas! Maak er gerust veel en vries ze tot gebruik in. Börek, met de klemtoon op de laatste lettergreep en een harde k, is de algemene naam voor allerlei soorten 'gevuld' brood; sigara spreekt voor zichzelf. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks

Na jaren lang experimenteren is het deze jambalya, geworden... (lekker met Tomaat komkommersalade met feta) …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

300 g sjalotjes 700 g rosbief versgemalen peper zout 50 g boter 2? dl rode wijn 2 eetl. grove mosterd 2 dl kookroom  …  Lees verder »

1 stuk rosbief met een dun vetlaagje van ca 1 kg * 50 gr boter * zout en versgemalen peper Voor de Yorkshirepudding: * 200 gr bloem * 2 eieren * 1/2 liter melk Voor de saus: * 2 eetlepels geraspte mierikswortel uit een potje * 1 bekertje creme fraiche (125 gr) * 1/8 liter yoghurt * scheutje citroensap * mespunt suiker * zout en peper …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Een Griekse ovenschotel. Vakantieherinneringen komen weer boven bij het eten van deze maaltijd. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

4 hele dijen van eend 2,5 dl droge witte wijn 1 eetl. mosterd 2 dl kalfsfond (bokaal) 1,5 dl lichte room (15 % vg.) 1 eetl. fijngesnipperde peterselie 15 jeneverbessen tijm laurier peper en zout  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Natuurlijk kan er ook een andere pasta genomen worden. Super simpel om te maken en met 15 tot 20 minuten aan tafel. Top dus! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een super gerecht …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Turks

Spruitjes met lekkere bakbacon en zure room. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands
Top