Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. kookclub2006
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dit is echt lekker!De smaak van fruit met varkensvlees is een goede combinatie en maakte dit tot een heerlijk gerecht. Vandaag (11.09.2012) weer eens gemaakt en het recept enigszins veranderd. Ik heb er nu eens een puree bijgemaakt van aardappelen, peen & knolselderij. De aardse smaak van de knolselderij en peen bleek verrassend lekker te smaken bij het vlees en het fruit. Al met al een heerlijk gerecht. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

Eigenlijk heel gewoon, maar door de dragon heel verfijnd van smaak. Bij een vriendin gegeten met pasta, maar wij vonden het met rijst lekkerder. Ook kinderen vinden dit heerlijk!eigen foto …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een simpel maar lekker gerecht. Je kunt dit gerecht ook maken met kapucijners. Ik heb dit recept vorig jaar gemaakt met verse kapucijners uit eigen tuin. Heerlijk! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Lekker pittige broodjes,lekker makkelijk van bladerdeeg,dus zo gepiept. Recept is voor 6 broodjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Lekker …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Erg lekker (en goedkoop) voorgerecht …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Goedkoop en snel

Wat nodig? -8 scampi -2 witlofstronkjes -honing -kerriepoeder -sap en zesde van ½ sinaasappel -0.5 dl schaaldierenfond -1 dl room -1 dl witte wijn …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Ingrediënten : 1 kg blauwe druiven 130 g suiker sap van 1/2 citroen  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Ingrediënten 14 sneden gandaham 4 eendenfilets 700 g oesterzwammen 10 vijgen en rode confituur, =7 vijgen voor bordversiering Porto Wildfond 1 doosje rode bessen en rozemarijn …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Ingrediënten 70 g poedersuiker 110 g grof gehakte gepelde amandelen 175 g fijngesneden gekonfijt fruit (macédoine) 1 dl sinaasappellikeur 6 eiwitten 150 g honing 6 dl room …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Als afsluiter bij een lekkere koffie . Dit is mij kerstmenu voor 2010 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Het is echt niet ingewikkeld. Maar ik heb een uitgebreide beschrijving erbij gedaan. Met foto`s. …  Lees verder »

Een heerlijke zachte soep die er prachtig uitziet …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Dit receptje is van de meiden van K3, dit spiesje is geweldig om uit te delen bij een verjaardag of, wat dacht je voor bij de buis, nu met de olympische spelen. En je kunt het warm of koud eten, dus je kunt ze rustig een tijd van te voren al klaar maken. En ze zijn ook nog eens razendsnel klaar! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Een heerlijk bijgerecht, ik heb dit een keer uitgeprobeerd en vond het zo lekker dat ik het op Smulweb heb geplaatst. De vinaigrette smaakt uiteraard ook heel goed bij andere salades. Ben je met meerdere personen? Verdubbel dan gewoon de hoeveelheid al naar gelang het aantal personen. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Mediterraan

Ik ben gek op asperges en ik heb een heel lekker, eenvoudig en snel klaar te maken recept. Bovendien is het een Slank gerecht. Dit is een dieet portie voor 2 personen. Ben je NIET op dieet dan zou je eventueel meer aardappeltjes en gerookte zalm kunnen toevoegen nemen maar geloof me je hebt een bord vol met de dieet portie. (zie foto) De dieetportie bevat maar 407 calorieen per persoon. De roomsaus is vrij veel maar wij vinden dat lekker. Mocht je NIET zoveel saus willen neem dan EEN HALF bakje Linesse (de rest kan je bvb als broodbeleg nemen, heerlijk met wat verse bieslook er over) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands
Top