Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Hoofdgerechten met kalfsvlees"

Een heerlijke Wienerschnitzel van kalfsvlees, zoals deze van origine bedoeld is.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Oostenrijks

2 pakjes kalfsstoofvlees, 1 klontje boter, 1 ui in blokjes gesneden, 1 teentje knoflook gehakt, 2 theelepels tomatenpuree, 1 blaadje laurier, 2 dl witte wijn, 2 dl water, zout en peper, 2 eetlepels olijfolie, 3 eetlepels gegrilde olijven, 1 eetlepel kappertjes, eerst afspoelen met koud water, 2 eetlepels gemarineerde, gedroogde pomodori tomaten grof gesneden, pakje Provençaalse kruiden vers …  Lees verder »

4 kalfsentrecotes, 2 eetlepels olijfolie, 800 gram krieltjes, 4 eieren (medium gekookt), 2 bosjes groene asperges, 2 eetlepels olijfolie, Sap ½ limoen, 15 gram platte, peterselie, grof gesneden, Peper en zout …  Lees verder »

4 kalfsriblappen, 2 eetl olijfolie, 4 sjalotjes (in de lengte gesneden), Blaadje laurier, Takje tijm, 1 eetl tomatenpuree, 2 dl witte wijn, 2 dl kalfsfond, 2 eetl. gehakte dragon, Zout, peper, 1 kg kruimige aardappels, 3 bosjes raapstelen, 50 gram boter, 2 eetl cr�me fra�che …  Lees verder »

4 kalfsrib-eye van ca. 150 gram, 500 gram peultjes, boter, zout en versgemalen peper, tarwebloem, suiker …  Lees verder »

Eenvoudig Italiaans recept voor een snelle bereiding van kalfsentrecote met mooie basis smaken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Wereld

In dit stoofpotje wordt kalfsvlees gebruikt je kun dit ook door kalkoen- of kipfilet vervangen. Stooftijd is dan 30 minuten. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Kalfsvlees uit de tajine …  Lees verder »

Kijk voor meer info over kalfsvlees op http://www.kalfsvlees.nl …  Lees verder »

4 kalfsschnitzels, 1 eetlepel olijfolie, 1 bakje tagliatelle wit, 6 pomodori tomaten, ontveld in kokend water, 1 scheutje olijfolie, 2 sjalotten, 4 theelepels tomatenpuree, 1 dl witte wijn, 1 theelepel suiker, 1 theelepel balsamico azijn, zout, Peper, 1 bakje verse basilicum, 1 eetlepel kappertjes, 1 hard gekookt ei, 4 eetlepels gehakte zwarte olijven …  Lees verder »

4 st kalfslappen, 2 eetl olijfolie, 1 zoete ui in de lengte gesneden, 2 teentjes knoflook gehakt, 400 gr pompoen zonder schil in blokjes, 2 dl witte wijn, 1 dl water, 3 dl kalfsfond, voor de Polenta: 100 gram polenta, 4 dl kippenbouillon, 2 ei dooiers, Zout, peper, Olijfolie, voor de gember ricotta: 150 gram ricotta, 30 gram verse gember gehakt, 2 eetl gembersiroop …  Lees verder »

Gegrilde kalfsentrecote met auberginekaviaar en bulgur met mint, feta en rode pepertjes …  Lees verder »

Gebraden kalfssaucijsjes in Japanse saus met rode pepertjes, citroengras, koriander en gember met pikante glasnoedels …  Lees verder »

Met parmesan gepaneerde kalfsschnitzels op een salade van paksoy met knoflookcroutons …  Lees verder »

Top