Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Mexicaans"

Mexicaanse deegflapjes met smaakvolle vulling van ui, paprika, chorizo en rundvlees. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Heerlijke mexicaanse stoofschotel met kidneybonen en wat creme fraiche.... smullen! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Mexicaans

12 maiskolven 200 gr ongezouten boter op kamertemperatuur 2 eetl chilipoeder 1/2 theel cayennepeper 1 theel paprikapoeder geraspte schil van 2 limoenen 4 eetl versgeperst limoensap. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Amerikaans

Zelf bedachte combinatie van verschillende fajita- en guacemole recepten. Ken dit zelf uit Texas waar veel mexicaans (TexMex) wordt gekookt. Vooral de tequila zorgt voor de echte mexicaanse smaak! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Deze Mexicaanse taart lijkt eigenlijk wel een beetje op lasagne. En dan bedoel ik niet zozeer de smaak, want met de fajitas kruiden de jalapeno en de mais is het toch zeker wel een echt Mexicaans gerecht. Het komt door de manier van klaarmaken met de opbouw van de laagjes tortilla`s. Voor mensen die vegetarisch eten, die kunnen heel gemakkelijk het gehakt vervangen door kidneybonen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

1zakje celavita minikriel, 250gr rundergehakt, mexicaanse kruiden, olijfolie, 2eetl.creme fraiche, klein potje mexicaanse groentenschotel, kruidenmix voor chili con carne, 150gr geraspte kaas. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Van de BBC gehaald …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Maak ze met je eigengemaakte nacho`s .. zie basisrecept http://www.smulweb.nl/1367706/koken/recept/Nachos-zelf-gemaakt Nacho`s zijn eigenlijk niet meer dan gefrituurde tortilla`s. Je kunt een zak kant-en-klare tortillachips nemen maar maak ook zeker eens je eigen nacho`s. Houd er wel rekening mee dat je de nacho`s dan niet helemaal bruin frituurt, ze worden namelijk nog een keer gebakken in de oven. Ook guacamole is erg simpel en snel zelf te maken! Maar gebruik voor een snelle versie gewoon kant-en-klare chips en guacamole uit een potje. Dit recept kun je als hoofdgerecht serveren door er gehakt, rode ui, sla en knoflook aan toe te voegen. Bak dan eerst het gehakt even bruin in een pan, schud het over de nacho`s heen, bedek met gesneden rode ui en knoflook en strooi er geraspte kaas overheen. Serveer op een bedje van bijvoorbeeld rucola. Probeer voor een vegetarische versie eens kidneybonen in plaats van gehakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Vaak gegeten in Mexicaans restaurant, smaakte zo goed dat ik het ook zelf heb geprobeerd, en het was erug lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Pittige salsa met jalopeno pepers …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mexicaans

Een zoet nagerecht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Met een verjaardagsborrel is dit een altijd een succes! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Mijn gezin is dol op gevulde tortilla's uit de oven en deze met kipvulling zijn favoriet. Ik vond het recept ooit in een foldertje over kaas en ik pas het aan naar gelang wat ik in huis heb. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mexicaans
Top