Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "braziliaans"

Superstoofschotel van alleen maar lekkere ingrediĆ«nten, dan kan het bijna niet fout he. Wij hebben er kabeljauwfilet voor gebruikt, maar je kunt hiervoor elke stevige witvisfilet gebruiken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Braziliaans

2 el extra vierge olijfolie 1 rode ui, in dunne boogjes 1 groene paprika, in dunne reepjes 2 tenen knoflook, gehakt 1 groene chilipeper, fijngehakt (zaad verwijderd) 1 blik tomatenblokjes (netto 450 gram) 1 el tomatenpuree 1 tl fijne kristalsuiker 200 ml kokosmelk 300 ml vis- of kippenbouillon 4 lente-uitjes, diagoneel in stukjes van 5 cm 600 gr rauwe middelgrote garnalen, gepeld, darmkanaal verwijderd, staartje eraan 750 gr witvisfilet (b.v. pangasius of koolvis) in blokjes van 3 cm 2 el vers geperst limoensap 1 grote handvol korianderblaadjes gestoomde rijst of knapperig brood, voor erbij. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Braziliaans

Deze schotel hebben wij vanmiddag gegeten nadat ik het recept in de krant had zien staan.En dit was me toch lekker!!! Pittig, fris, hartig en romig tegelijk...Dus zet ik het recept natuurlijk op Smul, zodat ik het recept niet meer kan verliezen en dat jullie Smulpapen het ook eens kunnen maken.... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Braziliaans
Top