Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Amuses"

Lekker warm aperitiefhapje  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Deze leuke kleine terrines van gerookte zalm met artisjokkenmousse zijn makkelijk te maken en verrassend lekker. Maak ze de avond van te voren, da heeft de mousse de tijd om te stijven. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Voor je vrienden als je weet dat ze langst komen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Koud lepelhapje …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Ook nooit een keuze kunnen maken als je uit eten bent ? gelukkig heeft mijn favo eettent ( en gelukkig steeds meer ) altijd zon trio, zodat je niet hoeft te kiezen, altijd goed combinerende kleine hapjes. en vaak zo lekker dat je eigenlijk 2 voorgerechten wilt bestellen. herkaanbaar? …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Europees

Ik zocht met Pasen een lekker simpel voorgerechtje die er toch leuk uitziet en natuurlijk verrukkelijk smaakt. Dit heb ik gevonden in dit gerechtje van brendakookt.nl  Sinds kort zie ik vaker gerechten van haar en die zijn vaak simpel maar o zo lekker. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Europees

Makkelijk en super lekkere amuse …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

Zure, zoete, vierkantje blokjes citroen. Bijt je erop, dan hoor je 'boom! in je mond, heerlijk! De perfecte begeleider bij vettige gerechten, om net die spannende touch te geven!!   …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Regionaal

Een geweldig tussengerecht voor de liefhebbers van blauwe kaas! Makkelijk te maken, langer van tevoren voor te bereiden en heerlijk van smaak, kortom: een ideaal tussengerecht van het kerstdiner! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Echt een leuke amuse om te serveren. Staat enig op een lepel maar ook in een klein schaaltje met een prikkertje. Erg makkelijk om te maken en kan van te voren bereid worden  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een heel bijzondere amuse/borrelhapje! De geitenkaas wordt gemengd met honing, amandelschaafsel, en kappertjes. Zuur en zoet is een voortreffelijke combinatie en SUPER makkelijk in te vriezen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Verschillende warme en koude hapjes voor een tapas avond, een feestje of bij de borrel. Simpel, zonder teveel ingrediënten en iedereen lust ze! Alle hapjes kunnen (deels) van tevoren gemaakt worden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Kort in de keuken, en veel aan tafel dat is het doel. uitgesproken smaken, geen gourmet, en een hartig dessert na. compleet menue met amuse , voor hoofd bij etc. 90 % dag van te voren te bereiden rest duurt max 5 minuten per gerecht. veel ingredienten, maar ja, het is dan ook een heel menue amuse: tartaar van ossenworst met kappertjes en Piccalilly crème voor: gepofte knoflooksoep met verassing ! hooft: gekruid lamsrack bij 1 : spruiten , schijnbaar lekker , eet ze zelf niet. bij 2: rosti rondjes k&k bij 3: warme tutti frutti na: gebakken brie de meaux …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Europees

Ook heerlijk op een stukje stokbrood of een toastje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Europees

Klein fris hapje , goed als amuse of voorgerecht  bij bijvoorbeeld lam, zware rollades  etc. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Europees

Tartaar is eigenlijk niks anders dan grof gehakte ingrediënten, en dat is perfect voor mooie amuse glaasjes of lepels.smaak en opmaak is belangrijk , het zijn de entrees van je dinnervan super makkelijk, tot iets lastiger.mijn favorieten uit me eigen koker. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees
Top