Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Nootmuskaat, peper, zout, 1 prei, 1 bakje creme fraiche, 1 kilo asperges, 1-2 eetlepels slaolie, 300 gram varkensvleesreepjes ongekruid, 4 eieren, 6 plakjes bladerdeeg diepvries, 75 gram kaas belegen, geraspt.  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Zoveel variaties op gevulde eieren, maar vaak vind ik ze flauw van smaak. Dit is mijn gevuld eitje. …  Lees verder »

Eenvoudig te maken, zelfs geruime tijd voor de visite komt,altijd lekker bij een drankje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Dit soort schotels maak ik als ik bijvoorbeeld vrienden krijg en snel klaar wil zijn. Maak dat van te voren klaar dusssssssssssssss oven aan zetten en wijntje in schenken …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Lunch-gerecht voor 4pers.maar met wat aanpassing een volledige maaltijd voor twee personen......MMMMMM.... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

MISSCHIEN EEN IDEE VOOR HET KERSTMENU? PROBEER HET ALVAST EENS UIT!! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Dit recept is helemaal niet moeilijk te maken, toch zet je iets bijzonders op tafel! …  Lees verder »

Heerlijk gerecht in de herfst of winter met de kaarsjes aan en de gordijnen dicht. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Voor zowel bij de rijsttafel of andere groenten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Deze eenvoudige maar heerlijke witte-koolsalade is een recept van mijn moeder. Ook zonder de spekjes is de salade erg lekker als bijgerecht. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Duits

Als je van gember houdt moet je deze koekjes echt eens maken. Ze zijn zo lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een scherpe chutney voor de liefhebbers! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Surinaams

8 aardappelen - 8 struikjes witlof - 1 teen knoflook - 150 gr blauwe kaas - 1 dl koffiemelk - 50 gr gemalen belegen kaas - zout - peper  …  Lees verder »

Gegeten in een tapas bar in Sevilla. Is heel simpel en verassend lekker. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

* 200 g gekookte bietjes * 2 volle el fetablokjes in kruidenolie (Apentina) * 1 el balsamicoazijn * 1 zakje aardappelgolfjes( cela vita) * 1 rode ui * 2 el knoflooksaus naar keuze …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een leuke amuse en in 10 minuten klaar!!! Wat wil je nog meer! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans
Top