Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Haring onder een bontjas is een typisch russische salade gemaakt van bietjes, wortel en met haring.. Het orginele recept heet Салат Селедка под шубой. Een behoorlijk zware salade. Ik heb geprobeerd om van de ingredienten van dit recept een culinaire amuse te maken. Smakelijk eten! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Russisch

Een romige champignonsoep die nog romiger wordt doot de toegevoegde brie. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Dit recept heb ik gekregen van mijn moeder. Ik heb het regelmatig gemaakt en in mijn herinnering heeft iedereen hier altijd met veel smaak van gegeten! Het gerecht is goed te combineren met rijst of aardappelen, maar kan ook lekker op een broodje. Het gerecht zelf is redelijk machtig, maar heerlijk te combineren met atjar, pika of een andere frisse groenteschotel. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Pizzasnurrer (pizzabroodjes) zijn kinderfavoriet nummer 1 in Noorwegen! Ze zijn makkelijk te maken en je kunt ze ook nog eens invriezen! Heerlijk als lunch, snack na het sporten of gewoon tussendoor.Er zijn ontelbaar verschillende versies bekend, maar deze is bij ons favoriet. Het is een vegetarische versie, maar je kunt natuurlijk fijngesneden ham blokjes of gebraden geruld gehakt toevoegen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Scandinavisch

Lekker. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Het idee heb ik opgedaan in een restaurant in Agrigento: "Il Re di Girgenti" (op Sicilië) waar ik eind januari samen met een zoon een werkelijk voortreffelijk pranzo (warm middagmaal) heb genoten. En dan komt het moment van de dolce. Ik ben geen groot liefhebben van zoete nagerechten en over het algemeen vind ik de keuzen in restaurants in Italië nogal saai. Dus vroeg ik: heb u een heel bijzondere dolce? En hij reageerde zonder enige aarzeling: Tiramisu. Ik keek waarschijnlijk heel vragend, want hij reageerde direct: vertrouw mij maar, u zult het heel verrassend vinden. En dat vonden wij. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Voor de eerste keer Shakshuka gemaakt. Komt blijkbaar uit de Tunesische keuken. Er bestaan heel wat varianten! Ik volgde het simpel receptje uit de Goed gevoel van september. Mijn eitjes kunnen nog beter, maar het was wel lekker€. En ga zeker nog eens experimenteren met dit recept!  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Makkelijk …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een verbazend lekkere simpele pastasaus die je roostert in de oven. Komt van de database van Epicurious waar 50 mensen een enthousiaste review gaven over het gerecht. Weinig werk, een keer  roeren na 20 minuten en je hebt een saus met een heerlijke geconcentreerde smaak. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Als asperge fan ben je op een gegeven moment de gekookte, gewokte, gegrilde varianten wel eens zat. vandaar deze variant. plus bonus gerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Geen idee waarom ik deze site nog niet eerder heb gevonden http://www.receptenvantopchefs.nl/menu.php , heerljke recepten, duidelijke video,s , en je kan bij elk gerecht wel weglaten waar je niet aan kan komen, of de spullen niet voor in huis hebt. hogere school werk, maar seau lekker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Wereld

Nooit geprobeerd, nooit gegeten, out of the blue , bedacht ter nagedachtenis aan de slachtoffers . elke aanvulling of commentaar is welkom, ga het morgen zelf maken,   …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

 "Heh, come over here, kid, learn something. You never know, you might have to cook for 20 guys someday. You see, you start out with a little bit of oil. Then you fry some garlic. Then you throw in some tomatoes, tomato paste, you fry it; ya make sure it doesn't stick. You get it to a boil; you shove in all your sausage and your meatballs; heh€? And a little bit o' wine. An' a little bit o' sugar, and that's my trick."  " Clemenza "  in 'The Godfather' …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Een snel en eenvoudig gerecht, wat heerlijk te combineren is met rijst (lekker licht) of pasta en een groene salade. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel
Top