Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "soep"

Ik maar deze pindasoep al jaren, hier thuis is het een topper!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Het recept van deze echt verrukkelijke goulashsoep vond ik achter op een krantje van een supermarkt hier in Duitsland. Het leek me een heerlijke soep voor Nieuwjaarsdag en dat was het ook. We hebben er van genoten! Echt een TOPPER! Toevallig gisteren (7-11-2012) deze heerlijke goulashsoep voor onze buren gekookt. Mijn buurvrouw en ook haar dochter wilden allebei het recept. Ze vonden de soep heerlijk! Naar aanleiding van een vraag van een Smulweb-lid: Als je de soep in de slowcooker wilt bereiden kun je alle ingrediĆ«nten er tegelijk in doen. Je hoeft het vlees niet aan te bakken, hoewel ik zelf vind dat er dan een iets vollere smaak aan de soep komt. Ik zet de soep plm. 6 uur op low en vind hem dan erg lekker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Duits

Een uiensoep zoals een uiensoep moet zijn! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

50 g boter 150 g magere spekblokjes 1 ui in grove stukken 1 winterwortel 1 stukje knolselderij 1 ossestaart (ca. 1 kg) 2 l. water 3 takjes peterselie en selderij 1 takje tijm 2 blad laurier 3 kruidnagelen 6 gekneusde peperkorrels 1 theel zout 50 g boter 60 g bloem 1 dl madeira 2 takjes peterselie  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans
Top