Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Tussengerecht - Salade"

Als zoon van een brood-en banketbakker moet ik zeggen: DEZE ZIJN LEKKER!!!! Zo zijn worstenbroodjes bedoeld om te zijn, de smaak van vroeger! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Vorige week een logee en dat betekend hier: VERWENNEN. Dus iedere dag bij de lunch een andere salade. Lekker creatief bezig zijn ! Mango in huis en nog wat super dun gesneden kipfilet in de koelkast. Die combinatie was heerlijk. Pittige mangosalsa met rode Spaanse peper en een vleugje gember samen met de dunne plakjes kipfilet: In één woord verrukkelijk ! De salsa is snel en gemakkelijk te maken van een verse mango of eventueel van mango uit blik. Een lekker pittige salsa met wat rode Spaanse peper en een vleugje gember. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Gebakken bloemkool uit de oven? Ja hoor, gebakken, en de smaak is niet te vergelijken met gekookte bloemkool. Deze bloemkool is lekker bruin en licht knapperig. De smaak is wat nootachtig en bijzonder smakelijk. De bloemkool zal voor het grootste deel niet in mooie plakken kunnen worden gesneden want er vallen natuurlijk allemaal stukjes af maar we gebruiken gewoon alle stukken, stukjes en stronk van de bloemkool. Wij eten dit vaak en het is bovendien slank! Alleen wat olijfolie over de bloemkool, geen sausje maken enz. Vorige week (september 2013) weer eens wat geprobeerd, 10 minuten voordat de bloemkool klaar was heb ik er een vleugje kerrie en wat geraspte kaas erover gestrooid, niet teveel maar net genoeg, dat was heerlijk! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Toscaanse broodsalade …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans
Top