Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "4-gangen"

500 gr panklare worteltjes, in schuine stukjes van +/- 4 cm zout 300 gr peultjes 1/2 citroen, uitgeperst 25 gr boter 2 1/2 el peterselie, (geknipt) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Toen we deze vis aten zei mijn man een paar maal achter elkaar "Wat is dit vreselijk lekker, dat wil ik vaker eten." Ik heb de kabeljauw (mag natuurlijk ook een andere witvis zijn) in Parmaham gerold. Rauw in de ovenschaal en daarover de champignon-pesto-roomsaus. Toen in de oven en wachten tot de vis klaar is. Ondertussen kun je de rest van de maaltijd voorbereiden. Lekker makkelijk dus. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Verfrissend tussengerecht. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans
Top