Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Australisch"

Ossehaas gevuld met oesters,omhuld met bacon. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Australisch

2 x 300 gram verse Atlantische zalmsteaks 1 bundel verse asperges 3 eidooiers 300 ml olijfolie 2 citroenen 2 limoenen 1 el witte balsamico-azijn zout & peper naar smaak  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Australisch

200 gram biefstuk 1 tl zwarte peper 1/2 tl korianderpoeder 100 gr veldsla 2 kiwi's 1 krop radicchio sla 2 el olijfolie geroosterde sesamzaadjes Dressing: 1 el honing 1 el citroensap 1/2 el chilisaus 1/2 el sojasaus 1 el sesamolie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Australisch

Visbereiding uit AustraliĆ«. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Australisch

Een romige pastasaus met tonijn (wat je haast niet proeft, dus goed voor moeilijke viseters), melk, kerriepoeder, mais, spersiebonen en kaas. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Australisch

Een recept uit Matt Preston zijn kookboek Fast Fresh en Unbelievably delicious, ik heb wel de hoeveelheid zout verminderd. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Australisch

4oo gr. aardappelen, cashew noten, 4 x 250 gr. zeeduivel, 100 gr. raket waterkers, 80 gr. macadamia noten, 50 gr. peterselie, olijfolie, 20 gr. boter 30 gr. honing, zout, rainforest rub (indien niet verkrijgbaar: chillipoeder) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Australisch

Van een vriendin uit australie voor grote eters …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Australisch

Hier kregen Sonja en ik geen genoeg van. bij elk roadhouse even stoppen voor een steaksandwich. ze verschillen overal, maar deze samenstelling vonden wij het lekkerste! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Australisch

Heerlijke rub om je vlees in te marineren van een groot stuk lam tot aan kip. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Australisch

2 flinke uien 3 teentjes knoflook 1 rode paprika 4 stelen bleekselderij 8 kipkarbonades 5 el olie 6 el bloem 3/4 l kippebouillon, uit een pot of van tabletten 3 laurierblaadjes 1 tl gedroogde tijm 1 tl cayennepeper Zout Versgemalen peper 300 gr rijst  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Australisch

Eenpans gerecht …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Australisch

Bill Granger weet een goedkoop stuk vlees heerlijk te laten smaken!! Schrik niet van de bereidingstijd; het is geen werk, alleen oventijd. Het vlees geeft het zelfde mondgevoel als een goede Babi Pangang, zacht en mals met een knapperige korst. Ideaal als je gasten te eten krijgt en lekker met een bijgerecht van zoete aardappels met gerookte paprikapoeder  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Australisch

Australisch vleespasteitje …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Australisch

Dit recept heb ik viavia gekregen en wij vinden het superlekker. Je kan het als hoofdgerecht eten maar ook als borrelhapje serveren. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Australisch

750 gram rundergehakt 2 fijngesneden uien 2 eetlepels bloem 1/2 theelepel oregano 1 mespuntje nootmuskaat 2 theelepels worcestershiresaus 375 mililiter water 2 tabletten runderbouillon peper en zout 8 plakken bladerdeeg ketchup …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Australisch

Als ik vroeger bij mijn ouders mocht kiezen wat we gingen eten koos ik altijd voor dit gerecht! Nog steeds maakt mijn moeder dit regelmatig en nu ik het recept hebt komt het ook bij mij thuis op tafel! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Australisch

Heel bijzonder Australisch gerecht,smeuiig,zoet en kruidig. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Australisch

Australische meat pie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Australisch
Top