Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Bekende griekse yoghurt-komkommer saus, lekker bij de borrel met stokbrood , of bij gegrild vlees. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

Heerlijk gevulde tomaten met een romige forelmousse. Zalig voorgerecht maar ook een heerlijk borrelhapje met kleine tomaatjes. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Fred de Leeuw is een slagerij in de Utrechtsestraat in Amsterdam, vlakbij de Amstel. Ze verkochten er de meest goddelijke zalmmouse die ik ooit proefde. Ik heb er kilo`s van gekocht hoewel ik een arme sloeber was. ( de winkel is krankzinnig duur en verkoopt o.a. truffels en japanse runderlenden en dat soort fratsen) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Verukkelijk voorafje dat je op een mooie amuselepel kunt serveren. Gelezen in de Allerhande. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

En lekkere najaars- en winterschotel die je toch meteen aan de zondoorstoofde pleinen van Marokko doet denken. Dit recept is ge?nspireerd op de tajine, de overal in Noord-Afrika bekende stoofpot, gemaakt in de karakteristieke aardewerken schaal met puntdeksel. Maar ook uit een gewone pan (met een goed deksel) smaakt dit gerecht heerlijk authentiek! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Afrikaans

Klassieker, maar blijft heerlijk! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Gebakken tempeh(sojabonen) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

E lekker ketelke sate veur es g'r in d'n olie toeskomp. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

600 gr vastkokende aardappelen - 50 gr boter - 1 eetl versgehakte rozemarijn - 2 teentjes knoflook - 4 sjalotjes - 6 eetl verse room - versgemalen zwarte peper - zout - nootmuskaat …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Heerlijk eenvoudig en om je vingers bij af te likken …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indiaas

1/3 deel kippenlever; 1/3 deel varkenspoulet; 1/3 deel varkens-spekvet; totaal 1 kg zout 20g (bij voorkeur 1/3 hiervan nitraatzout); witte peper 1 theel.; pruimen geweld in cognac, ongeveer 150 g.; gemalen foelie, 1 theel.; verse thijm, naar smaak; peterselie, naar smaak; knoflook, 1/2 teen; varkensrugspek dungesneden voor het bekleden van de vorm (vraag uw slager!); cognac. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Rillettes van konijn …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Een streekgerecht uit het Loiregebied. Het voordeel van dit gerecht is, dat het heel lang van tevoren gemaakt kan worden. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Heerlijke pate, zoals alleen de Fransen die kunnen maken. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Pate is een samenstelling van gemalen varkensvlees, wild of gevogelte, lever, spek, zout en kruiden. Deze ingredienten worden vermengd en in een stenen pot of bak gedaan en daarna 1 tot 1 1/2 uur in de oven gebakken. …  Lees verder »

1 appel (Elstar) 1 eetlepel grove mosterd 1 eetlepel vloeibare honing 1 ui 1 zak zuurkool kruiden (500 g, Krautboy) 125 ml creme fraiche 4 eetlepels boter 600 g vastkokende aardappels ambachtelijke rookworst (300 gram) extra nodig: keukenpapier, aluminiumfolie zout, versgemalen peper …  Lees verder »

Bekend gerecht. Dit recept staat op de site omdat het ook mijn kookboek is. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans
Top