Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Ook dit is een superlekker soepje en snel klaar. Niet alleen op een koude dag, maar ook in de zomer op een hele hete dag knapt een mens hier helemaal van op. Daarnaast is het een geweldig voorgerechtje, helemaal als je eters krijgt. En is makkelijk en snel te maken. De gembersiroop trok mijn aandacht maar smaakt er hemels door, echt een hele mooie smaak voor liefhebbers van een pittig soepje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

1,5 dl melk* 25 gram gist* 50 gram suiker* 400 gram bloem* mespunt zout* 2 grote eidooiers* 75 gr boter op kamertemperatuur …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

2 liter volle melk, 1 blikje zoete gecondenseerde melk, theelepel kardemom poeder, half kopje suiker, kopje basmati rijst, 50 gram geschaafde amandelen, 50 gram rozijnen, een paar draadjes saffron, scheutje rozenwater …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

-500 gram verse spinazie pakje bladerdeeg plak feta kaas 3 XL eieren zout peper teentje knoflook paar takjes dille en munt (uit een potje mag ook dan halve eetl. elk) grote springvorm oven 200 graden olie of boter om vorm in te vetten …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Een recept van Smulwebkok Natuurtje uit Smulweb Agenda 2015! » Kijk voor de actuele aanbieding op http://www.smulweb.nl/agenda …  Lees verder »

Puur, eenvoudig te maken en overheerlijk. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Ik heb in mijn leven vele varianten eiersalade gehad, maar deze - die ik zelf heb uitgedacht - is met afstand de meest lekkere, culinaire en verrassende. Het speciale ingredient is de truffelolie. Truffelolie combineert nl. uitstekend met eieren. De dosering kun je volgens recept doen, maar ook naar smaak minder of meer doen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

December staat ieder jaar weer in het teken van gezelligheid, van samen aan tafel genieten van de lekkerste zelfgemaakte lekkernijen. Maak er met deze gevulde kalkoen en smaakvolle bijgerechten van de Big Green Egg één groot feest van. De bijgerechten kunt u allemaal van tevoren bereiden. Geniet samen van een aperitief en als de kalkoen eenmaal gaar is kan het feest beginnen!  …  Lees verder »

Een grote ossenhaas verpakt in bladerdeeg. Geschikt voor: *Noten-allergie *Nachtschade-allergie *kleurstoffen-allergie Niet geschikt voor: *Koemelk-allergie *gluten-allergie …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Deze kerstmuffins zijn té schattig! Kleine rendiertjes, een vrolijke (en lekkere) versiering voor op de kersttafel. …  Lees verder »

Altijd succes met deze puree, vooral bij een wildgerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Dit recept komt uit Comfort Food van Jamie Oliver.  Jamie: 'Bijna iedereen houdt van een goede lasagne, maar dit is wel een heel bijzondere versie, al zeg ik het zelf. De verschillende fases, zoals het maken van de pasta, het roosteren van de eend en het plukken van het vlees voor de ragout, zijn allemaal even leuk en gemakkelijk. Dit gerecht gaat gegarandeerd dierbare herinneringen opleveren.' Fotografie: © Jamie Oliver Enterprises (2014 Jamie's Comfort Food) Photographer: David Loftus Lees hier ook de book review en meer recepten uit dit boek! http://www.smulweb.nl/artikelen/198320/Comfort-food-van-jamie-oliver-book-review …  Lees verder »

Snel recept voor een bijzonder soepje …  Lees verder »

Ooit zag ik ergens een recept van een toegedekte spinazietaart. Die zag er zo lekker uit. Maar waar ook weer? Kocht ik vorige een kookboek in het Zwarte Woud waar we op vakantie waren (zoals altijd op vakantie!). En ja hoor! In dat boek stond net zo'n spinazietaart als ik in mijn herinnering had. Afgelopen zaterdag kregen we nogal veel eters bij de lunch. Toen zag ik mijn kans waar. De spinazietaart maken ! En die was echt lekker. Ik heb - in tegenstelling tot het recept - nog wat overgebleven mozzarella - door de spinazie gemengd. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Deze petit fours spotte ik in de finale van Heel Holland Bakt. Heel leuk om zelf te maken en als verrassing weg te geven, maar natuurlijk ook heerlijk om zelf op te eten. Bakken maar! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

We kregen dit geserveerd bij www.deburgerij.nl en ik ben meteen gaan proberen het na te maken, met dit resultaat, wij vinden het heerlijk.  …  Lees verder »

  • Europees

Verse (mini)-ravioli uit het koelvak (hoef je in dit geval niet voor te koken!) Dus lekker snel klaar! In plaats van de cantharellen die ik heb gebruikt  , kun je ook kastanjechampignons of witte champignons gebruiken. Ook heel lekker. De paddenstoelen en prei heb ik afgeblust met een flinke scheut cognac (mag ook vieux of bouillon zijn hoor!) en de room maakt het geheel af, …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Bron : ReceptenWeb …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Pannekoeken met een dun laagje gekruid gehakt erop meegebakken, da's lekker hoor! Ietsje pittig maar niet storend overheersend.. In de verte lijkt het wel op Lahmacun, de Turkse pizza, maar wij vinden dit toch wel veel lekkerder.. En deze komen natuurlijk uit de pan ipv uit de oven... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch
Top