Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Surinaams Antilliaans Caribisch"

Een Surinaams toetje …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Surinaams

Roti is een van oorsprong hindoestaanse, gevulde, `broodpannenkoek`. Aardappel, linzen of kikkererwten zijn voorbeelden van de vulling, uiteraard gekruid met kruiden en specerijen zoals komijn, knoflook, pepers. Je kunt er je fantasie er zelf op loslaten. Roti wordt vergezeld door groente- en vleesgerecht, veelal gestoofd. De roti wordt dan gebruikt als `bestek`. Je scheurt stukjes brood af en gebruikt die om een hapje van het vlees of groenten te pakken. In dit recept maak ik gebruik van aardappel als vulling. …  Lees verder »

Top