Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "lekkere gerechten"

1 bloemkool 0,5 ui, gesnipperd 2 tl tomatenpuree 1 el kerrie zout 1 teen verse knoflook, geperst 400 ml heet water olijfolie 0,5 fijngesneden vers pepertje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Surinaams

pond kippenlever 1 flinke ui (fijngehakt) 3 teentjes knoflook 1 klein (geel) madam jeanetje ½ klein blikje tomatenpuree 1 flinke theelepel suiker de volgende kruiden naar smaak (theelepeltjes…): kentjoer, laos, djahĂ© en een stuk of 5 van die kleine maggiblokjes (dobbelsteentjes) zoute ketjap bladselderij (fijngehakt)  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Surinaams

Een heerlijk tussendoortje. Het kost wel even wat tijd, maar wel lekker.. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks
Top