Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Tapas met spek, dadel en amandel …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

Met aardappelen en tonijn;(tapas - Andalusie) voor 8 pers. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Weer zo'n geweldige tapas …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Heerlijke tapas met kip in bier! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Tapas, gevulde tomaat met tonijn …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Dit recept komt uit een ontzettend leuk Tapas boekje. Gemaakt van meel,geitenkaas spinazieblaadjes en kruiden. Echt heel leuk om te maken! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Echt heel grappig om dit te maken. Leuk bij een Tapas avond maar ook heerlijk als een gewone borrelhap bij een heerlijk glas wijn! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Champi?ones al ajillo (2) - Spaanse keuken (Tapas)of als voorgerecht (lunch) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

1 sjalotje 2 dl rode wijn 1 pot vleesfond (380 ml) 6 takjes tijm 8 lamskoteletjes zout (versgemalen) vier-seizoenen-peper nootmuskaat 1 eetlepel (olijf)olie 1/2 potje sesamzaad (a 45 g) 1/2 reepje pure chocolade (a 25 g) 50 g roomboter …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

In Mexico noemt met dit Pollo Con Mole, deze variant van Rudolph van Veen bevat chilipeper. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mexicaans

Lekker zoet bijgerecht uit het kookboek 'recepten voor de liefde'. Past goed bij wild of gestoofd rundvlees en gekookte aardappelen. …  Lees verder »

2 conference peren 2 eetlepels boter 2 eetlepels honing 2 eetlepels stroop 1 eetlepel (abrikozen)jam 150 gram jomge geitenkaas,grof geraspt peper en zout. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Recept jaren geleden van mijn vriendin Yvonne gekregen en nog steeds favoriet! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Uiteraard met cider; een streekdelicatesse en eenvoudig zelf te maken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Top