Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "soepen "

Dit recept heb ik al heel lang en is van `De kooktips` super handig als je een eenvoudige bouillon wilt maken. Dus ik dacht `waarom zet ik dat niet op Smulweb?" Bij deze dus. De bouillon kost wel even tijd dus houdt daar rekening mee, maar dan heb je ook wat! Ik heb de bouillon een dag van te voren gemaakt.Zelfgemaakte bouillon bevat geen conserveringsmiddelen en kan elke keer weer net even anders zijn omdat er eindeloos met de ingrediĆ«nten gevarieerd kan worden. Drie uur bereidingstijd lijkt lang maar de meeste tijd wordt doorgebracht met wachten. Maak bouillon niet in kleine hoeveelheden, overgebleven bouillon kan goed ingevroren worden. De bereidingstijd (begin tot eind)is dus circa 3 uur. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Een klassiek Turks recept voor Rode linzensoep oftewel mercimek corbasi. Nog veganistisch ook!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks

Bij de meeste bereidingen kan verse bouillon worden vervangen door het toevoegen van een bouillonblokje en water. Toch loont het maken van een verse bouillon zeker de moeite: de gerechten worden fijner van smaak en zullen minder zout bevatten.( 2,5 liter kippenbouillon ) …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch
Top