Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Super lekker deze ovenschotel. Gemaakt voor ons nichtje die vegetarisch eet. Mijn man die dol is op vlees miste deze keer ook het vlees niet. Door de roomkaas krijgt de spinazie een heerlijke smaak. Door de gestampte aardappelen gaan de gebakken paddenstoelen en de gebakken Indische uitjes die daardoor wat bite geven aan de ovenschotel. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

 Zacht, zoet, romig en pittig en dat combineer je dan met rookworst of spareribs ? Mmmmmmmmmmmmmmmmm Het voor koken van de boerenkool maakt het zacht. De appel en de gembersaus maken het zoet. De melk een beetje romig. Peper, mosterd en nootmuskaat geven het pit. De spekjes, bouillon en de rookworst zorgen voor het zout. Azijn en maggi voor de juiste balans. Ik kies bewust voor 2 zakken boerenkool om de jeugd een extra groenten "shot" te geven. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Het recept van deze originele italiaanse lasagna kreeg ik ooit van een italiaanse collega, ik heb 'm zelfs in een restaurant nooit zo lekker gekregen! Heb je alleen het recept van bolognesesaus of bechamelsaus nodig? Je vindt ze hier allebei! Ik ben er erg trots op dat dit al een tijd een van de populairste recepten op smulweb is, aan jullie reacties te zien vinden jullie 'm erg lekker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans
Top