Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "vis"

Dit is een van de lekkerste gemarineerde sashimi van zalm die ik ken! Geniet ervan zo vaak je kan want het is een NIET duur orgineel sashimi voorgerecht! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Japans

Een feestelijke zalmamuse met Japans norivel, wasabipasta en roomkaas met een toef van tuinkers. Voor 12 amuses. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Surinaams gerecht waarbij je met de pannenkoek hapjes van de prut neemt, je eet het dus met je handen! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Surinaams

Afhankelijk van het budget kunnen er ingredienten worden weggelaten of aangevuld, een kreeft hoeft niet per se en is duur. …  Lees verder »

Zalmfilets van ca. 125 g per stuk zout en versgemalen peper 4 teentjes knoflook 2 eetl. Japanse sojasaus (Kikkoman) 2 eetl. limoensap of citroensap 3 eetl. roerbakolie of wokolie 600 g panklare spinazie 2 eetl. gembersiroop …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

750 gram gefileerde witte vis, bijvoorbeeld kabeljauw olie om te frituren VOOR HET BESLAG: 2 eieren 250 gram bloem 1/4 liter pils 3 theelepels olie mespunt zout  …  Lees verder »

Dit is een heerlijke lunch gerecht of een hapje voor bij de borrel. Ook koud smaken de koekjes heel goed, dus kunnen mee in een bakje naar het werk. Tartaarsaus is een lichtere versie van de klassieker, maar wat smaak betreft levert het helemaal niets in. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

Deze terrine met gerookte zalm en (geiten)kaas is gemakkelijk te bereiden. De geitenkaas kan vervangen worden door verse roomkaas. …  Lees verder »

Oma`s heerlijke en makkelijke zalmsalade. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Gastronomisch recept en specialiteit van het restaurant "Vier Jahreszeiten" in Munchen; niet goedkoop, maar bangelijk lekker …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Duits

Vis in een lekker jasje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top