Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. annieov
  4. Kookboek vis
Kookboek "vis"

Een heerlijk recepje van mijn vriendin       Qin Wei …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

- 8 Sint-Jacobsschelpen - 150 g witvis - 8 jumbogarnalen (met staart) - 2 el Patak`s Korma kruidenpasta - 1 el verse dille - 2 el dikke yoghurt - ½ el gedroogde kokos - 1 teentje knoflook - 8 gedroogde pruimen zonder pit - ½ tl zwarte peper - 25 g rode ui - 4 bamboestokjes (in water geweekt) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Gekookte mosselen, visstukjes (witvis en zalm), maisstukken (gekookt of vacuum verpakte, voorgekookte), lente-ui, tomaatjes, paprika, courgette, zwarte olijven. Kleine tomaatjes zijn leuk te vullen met mosselen. Eventueel uit te breiden met plakken salami, gekookte garnalen en wat je bedenkt of in de koelkast vindt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vis

In de oven zalm bereiden met houtvellen en beperkte toevoegingen leek me een uitdaging om deze zzterdag om te toveren tot een stralende dag …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Vis

Zeeduivel met pompoen in kokos-kerriesaus …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

heerlijk,'s morgens de geur van vers brood …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Goedkoop en snel

feestelijk zalmrecept  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Afrikaans

Een behoorlijk pittig, kruidig gerecht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

Een zalige visschotel met 430 Kcal. p.p. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

Voor 6 tot 8 personen: 12 eetlepels witte azijn 125 ml. water 125 gram suiker 1 tot 1? pond zoute haring, schoongemaakt en in koud water gelegd gedurende 12 uur. Een stuk mierikswortel, geschrapt of 2 eetlepels geconserveerde mierikswortel, afgedroogd 1 middelgrote wortel, geschild en in dunne plakjes gesneden 2 kleine (liefst rode) uien, in dunne plakjes gesneden 2 theelepels hele piment 2 theelepels hele gele mosterdzaden 3 laurierbladen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

2 rode ponen van 500 gram - 1 venkelknol - 1 teentje knoflook - 2 sjalotten - 1 tomaat - 8 groene olijven - 8 zwarte olijven - 1 citroen - 10 cl olijfolie extra vierge - 10 cl zonnebloemolie - 10 cl balsamicoazijn - 1 eetlepel mosterd - peper - zeezout  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Zeebaars is zeer geschikt voor dit recept, maar er kan ook kleine hele vissen of een witvisfilets als kabeljauw worden gebruikt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

4 kabeljauwfilets a ? 150 gr 2 grote courgettes zout, peper 1 grote ui 2 teentjes knoflook 2 vleestomaten 100 gr fetakaas 4 eetlepels olijfolie 2 theelepels gedroogde tijm 1 dl witte wijn 2 eetlepels bloem …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Grieks

Lekker op de gril of op de barbecue …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Plaki is een Grieks visgerecht op een bed van tomaten.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Wordt in Frankrijk overal kant en klaar verkocht, maar is zelfgemaakt veel lekkerder! Echt makkelijk te maken! Liefst de dag van te voren. Prima als voorgerecht of bij een buffet. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Pittig vis-broccoli recept , lekker voor de zomeravond. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal
Top