Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. annieov
  4. Kookboek slowcooking
Kookboek "slowcooking"

Een variant op het recept van Louise. Met in plaats van donker bier, rose-bier wat een vleugje fruit toevoegt. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Wereld

Ik had van alles en nog wat in huis en met het komende herfstweer weer eens zin in een stoofschotel. Het is een eenpansmaaltijd geworden. Makkelijker kan het niet! Hij is echt superlekker. Heb je een BK-slowcooker pas dan de tijd aan (ik denk zo`n 2½ -3 uur). Heb je geen slowcooker dan zet het gewoon op een heel laag pitje op het gas. De tijd moet je dan zelf even uitvinden maar proeven tussendoor is nooit een straf! Hetzelfde geldt voor de oven, zet het in de oven op een lage temperatuur ± 160-170°C (hangt van je oven af) en kijk na een paar uur. …  Lees verder »

Heerlijk uitgewaaid op Texel en weer gezocht naar recepten. Dit recept past prima bij deze tijd en de geur brengt ons weer even terug op Texel. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Wereld

Dit is een heerlijke stoofpot met Guinness bier en Port. De originele naam is; "Sussex stewed steak" maar ik heb het aangepast voor de slowcooker de ingrediënten ietsje veranderd en/of aangepast en zo is het mijn eigen recept geworden. Het is supergemakkelijk te bereiden met weinig ingrediënten en de smaak is verrukkelijk. De alcohol in dit gerecht verdampt uiteraard maar de combinatie van de Guinness met de Port maakt het net een tikje anders. Ps Als je een elektrische slowcooker hebt duurt het langer. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing. In de stoofpan in de oven duurt het ongeveer even lang. Dit is trouwens ook heel goed te maken in de Römertopf omdat de Römertopf nagenoeg hetzelfde is als de BK slowcooker.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Het zoete en het pittige samen. Heerlijk ! Een ongelooflijk lekker gerecht ! En als je alles in de slowcooker hebt gedaan, heb je er geen omkijken meer naar. Kijk naar de foto`s van volgorde hoe je dit maakt. …  Lees verder »

Een belevenis! Het huis geurt. Iedereen snuift en geniet bij voorbaat. Wachten moeten we leren. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Een heerlijke stoofpot die je verzoent met het naderende einde van de zomer. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

1 teentje knoflook - 1 ui - 4 eetlepels olijfolie classico - 8 kipkarbonades - 2 kaneelstokjes - 1 theelepel gemberpoeder - 1 theelepel kurkuma - 500 gram winterwortel - 200 gram gedroogde dadels zonder pit - sap van 1 citroen - 1 bos koriander of (blad)peterselie - 1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes - zout, peper.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Arabisch

500 gr runderlappen; 1 grote gepelde en geraspte ui; 1/2 theel zeezout; 1/2 theel zwarte peper; 1/2 theel saffraandraadjes; 1/2 theel gemberpoeder; 1 kaneelstokje; 1 bosje verse koriander; 50 gr boter; 200 gr gedroogde pruimen; 1 eetl vloeibare honing; 1 eetl sesamzaadjes …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans
Top