Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Heerlijk winters gerecht.   …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Dit is een onderdeel van Oosterse  Maaltijd uit eigen keuken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Recept geleerd van mij Indonesische oma. Dit maakte ze altijd bij de rijsttafel.   …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Minestronesoep is de Italiaanse groenteoep waarvan er ettelijke recepten bestaan. Dit is een eenvoudige minestronesoep met knapperige groenten en spekreepjes. Wat geraspte Parmezaanse kaas maken de soep extra lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Pittige soep met onverwachte ingrediënten als appelsap en banaan die het juist heel lekker maken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Dit recept vond ik weer terug in een oud kookboek. Heb het regelmatig met succes gemaakt! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Net iets anders dan de klassieke versie, maar niet te min heerlijk.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Uit de Japanse keuken, (h)eerlijk gerecht dat volledig lactosevrij is . …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Hartige pesto van 'kale', een soort  kool die dicht aanleunt bij de wilde kool  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Een heerlijke en snelle geroosterde tomatensoep.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Yum yum yum! Dat was onze reactie na t eten van deze schotel. Deegrolletjes gevuld met een pikante smeuïge gehaktvulling, gegaard in pittige tomatensaus. De verse cannelloni heb ik - gemak dient de mens - gekocht bij de Italiaan bij ons beneden, vulling en saus komen wel uit eigen pan.  De bekende cannelloni uit de supermarkt hebben langer nodig in de oven. Maar da's logisch, slurp 😉 Ps: de tomaten uit blik heb ik van de Appie met kruiden er al in, die is prima! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Zelf bedacht toen ik eens wat nieuws wilde koken, smaakt heerlijk!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Romanesco (groene bloemkool) smaakt veel lekkerder dan de gewone witte bloemkool. Bij de romanesco proef je de echte bloemkoolsmaak. Romanesco kun je op dezelfde manier bereiden als de gewone witte bloemkool. Zodra ik de romanesco zie kan ik het niet laten om er iets lekkers mee te maken. Zoals dit lekkere recept met een heerlijke kaassaus die wel heel snel is gemaakt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een voor mij onbekende combinatie die ik laatst toen ik een weekendje in Duitsland was heb gegeten. Ik ben dol op cantharellen en op zeebaars dus toen ik dit gerecht op de kaart zag staan in het 'Landgasthaus' waar wij aten hoefde ik geen moment te twijfelen. Een combinatie waar ik nog nooit eerder van had gehoord maar die voortreffelijk samenging.   Het is eigenlijk niet eens een recept maar gewoon een goede combinatie van heerlijke en pure ingrediënten. Je kunt er natuurlijk je eigen fantasie op los laten, maar het heeft helmaal geen verdere toevoegingen nodig en je kunt er zo prima meer voor den dag komen. Het is zelfs een aanrader als je gasten krijgt want het staat binnen no-time op tafel.  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Vis
Top