Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Winterslaatje van gesauteerde kippenlevertjes met calvadosparfum …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

"gemarineerde" zalm(forel). Dit gerecht wordt rauw gegeten (enigszins te vergelijken met nieuwe haring) …  Lees verder »

Gegratineerde mosselen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een lekkere ovenschotel die makkelijk klaar te maken is .  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Het populairste koekje van dit moment combineren met een verjaardag wil iedereen. Niet voor alleen verjaardagen maar ook om lekker op een zondagmiddag samen met de kids te maken is geen enkel probleem. Daarom deze creatie gemaakt wat een aanrader is!   …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Dit overheerlijke Mexicaanse eenpansgerecht wordt, zoals de naam al vermoed, klaargemaakt in slechts één pan. Lekker met rijst, vegetarisch gehakt, groenten en spannende kruiden. Het gerecht is te vergelijken met risotto, maar dan net iets eenvoudiger omdat je de bouillon in één keer kunt toevoegen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Even in de koelkast kijken levert lekker borrelmateriaal op! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

400 gr kip 2 in ringen gesneden uien 2 teentjes in fijne plakjes gesneden knoflook 4 hardgekookte eieren 2 eetl. boter 2 a 3 eetlepels pittige kerriepoeder 400 gr panklare sperziebonen 1 1/2 dl kippenbouillon (van een tablet) peper, zout 1 klein bekertje demi creme fraiche 2 eetlepels fijngehakte peterselie aardappels of rijst …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

Eigen foto.De lekkerste, romigste quiche die ik ooit gegeten heb! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Hartverwarmend is deze ovenschotel door de heerlijke kruiderij met o.a. Garam Masala. Toen ik deze op TV zag werd meteen mijn aandacht getrokken. Deze komt oorspronkelijk uit een kookprogramma, maar heb het zelf maar uitgewerkt en opgeschreven. Ruim voldoende voor 4 personen, maar heb je geen grote eters kun je er ook 6 personen blij mee maken. Ben je met z'n tweetjes dan kun je er twee dagen royaal van smullen. Gewoon even opwarmen. Ovenschoteltjes zijn handig als je weinig tijd hebt en toch lekker en gezond meerdere dagen wilt eten. Nog een tip gebruik bij voorkeur seizoensgroenten want die zijn vaak het goedkoopst. Klaar binnen een uur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Dit recept heb ik geleerd uit het boek van Nigella Lawson, 'Nigellissima'. Het is de Italiaanse interpretatie van frieten en het is ook het eerste soort friet die ik zonder een saus het lekkerst vind, hoewel een goede (zelfgemaakte!) mayonaise het ook uitstekend doet bij dit gerecht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans
Top