Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Ik vind een tonijnsalade voor de zaterdagse lunch een heerlijk gerecht. Het is eenvoudig te maken en als je het al een uurtje vooruit maakt kunnen de smaken goed intrekken. De meeste tijd kost het snijden van de ingrediënten, maar daarna is het zo klaar. Je kunt er ook heerlijk op varieren. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Het recept van deze verrukkelijke smeuïge chocoladetaart vond ik bij "Rutger Bakt". De taart hoeft maar kort gebakken te worden en de binnenkant is net fudge omdat de taart niet helemaal door en door gebakken wordt. Je kunt dit bij de koffie geven, maar is ook een super lekker nagerecht met een bolletje ijs en een lekkere dot slagroom. (Een paar aardbeien erbij maakt het toetje helemaal compleet. Wij hebben ervan gesmuld. Ik heb trouwens de helft van het recept van Rutger gebruikt en een vorm van 20 cm. Dat was ruim genoeg voor 8 personen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Dit kan als hoofd gerecht met wat brood en salade , of bij pasta . …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Een lekker stukje verse vis bereiden gaat snel en is echt niet zo moeilijk. Het cruciale is de garingstijd. Niet te lang en er even bijblijven om te zorgen dat de vis niet te droog wordt. Afgelopen vrijdag kwam mijn visboer hiermee. Zo simpel en echt walgelijk lekker. Je zet in nog geen 20 minuten een complete Oosterse maaltijd op tafel en is nog slank ook. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vis

Lekker voor in het weekend …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

In 2008 hebben wij in Griekenland heerlijke Moussaka gegeten. Ik zocht "even" een recept. Op Smulweb stonden er al 239 en bij Google ???? PFFF.. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Alle recepten bevatten ongeveer dezelfde ingrediënten maar de hoeveelheden,de kruiden, wel/geen aardappelen enz. enz. verschilden zoveel dat ik besloot een eigen versie maken wat op Moussaka moest lijken, daarom heet het dus "Moussaka a la Louise." Ik zet dit NIET op Smulweb om het 240 ste Moussaka recept toe te voegen maar omdat wij het heel lekker vonden en OOK omdat ik het niet meer kwijt wil raken! Mocht je het een keer willen proberen? Leuk, gewoon doen. De hoeveelheden kloppen, de oventijd klopt (kan variëren natuurlijk) maar het is dus gemaakt en geproefd! En de zelfgemaakte foto staat erbij. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Speltbroodje pindkaas banaan: gezond en lekker! …  Lees verder »

Uit de BK Snelkookpan: Borsjt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Russisch
Top