Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Kerst"

In Canada wordt vrij veel wildgerechten gegeten. Wapiti (Eland) wordt vaak in de betere restaurants geserveerd. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Canadees

De ietwat zoete smaak van de sintjacobsschelp combineert lekker met de pancetta en de rook van de BBQ. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

1,8 dl sinasappelsag (vers) 1 el honing 1 el limoensap 2 tl maizena 4 plak verse ananas, geschild bolletjes ijs …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Wereld

1 limoen 1 groene peper 1 teentje knoflook 1 rijpe avocado 50g zachte boter zout en peper 4 verse zalmfilets met huid 1 eetlepel Mexicaanse tacokruiden 2 eetlepels olie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mexicaans

Gegrillde Zwaardvis Je kunt wat meer van de saus maken en die apart inkoken, dit is een teriyaki saus. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Rosbief voor de hoofdmaaltijd. de leftovers gebruiken voor de lunch op brood …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans

Een lekker en makkelijk te maken hollands voorgerecht. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Deze salade kunt u ook als amuse of tussen¬gerechtje maken. Schep de salade dan bijvoorbeeld op por¬seleinen soeplepels. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

* Stuk rosbief van circa 700 g * 2 el grove mosterd * 1 flesje donker bier * 1 laurierblad * 1 uitje, in ringen * 1 takje tijm * 1 el olijfolie * versgemalen peper en zout …  Lees verder »

2 x 400 g. emu fillet, schoon maken, marineren in olie, laurier bladen en verse tijm. 480 g warme aardappelpuree 1 verse zwarte winter truffel 120g haricot vertes 180 ml rode wijn jus …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Australisch

VOOR DE GEMARINEERDE RIBEYE: 150 ml rode wijn, 1 el fijngesneden rozemarijn (zakje 15 g), 3 tenen knoflook, in plakjes, 4 ribeyes VOOR DE PAPRIKASAUS: 25 g amandelschaafsel (zakje a 45 g), 1 pot geroosterde paprika`s, 1/2 rode chilipeper, zaadjes verwijderd, 3 takjes peterseli (zakje 30 g), fijngesneden, 2 el olijfolie …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

4 ribkarbonades 4 plakken Parmaham 4 eetlepels geraspte Gruyere 1 deciliter Bertolli Classico Olijfolie 1 eetlepel citroensap grof gemalen peper …  Lees verder »

Top