1. Home
  2. Community
  3. Rianne3813
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Quiches en hartige taarten zijn wel een van mijn favorieten. Met een beetje fantasie tover ik elke keer wel weer iets lekkers in elkaar. Deze is echter uitzonderlijk lekker. Niet zo verwonderlijk want  natuurlijk zijn de ingrediënten ook wel aan elkaar gewaagd. Voor mij dus een reden om hem hier te plaatsen. Dan kan ik hem zelf tenminste ook niet meer vergeten Lees meer: de quiche top 10 …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Quiches en hartige taarten zijn wel een van mijn favorieten. Met een beetje fantasie tover ik elke keer wel weer iets lekkers in elkaar. Deze is echter uitzonderlijk lekker. Niet zo verwonderlijk want  natuurlijk zijn de ingrediënten ook wel aan elkaar gewaagd. Voor mij dus een reden om hem hier te plaatsen. Dan kan ik hem zelf tenminste ook niet meer vergeten Lees meer: de quiche top 10 …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

- 700 gram runderlappen - 150 ml port - 20 jeneverbessen - takje tijm - takje rozemarijn - takjes peterselie - 250 gram spekjes - 4 grote uien - boter - olijfolie - een rode peper - knoflook - scheutje water - 2 blikjes tomatenpuree - bakje (250 gr.)kastanje champignons - spaghetti …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Deze speklapgerecht krijgt je in alle soorten kruiden en specerijen mix in China, maar ik heb nog nooit een gezien met ansjovis erin. Dus i.p.v. oestersaus deed ik ansjovis erdoor en het werkte perfect. Echt heerlijk basis recept. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Chinees

Dit zijn echt geweldige hapjes. Niet alleen lekker, maar ook helemaal niet moeilijk te maken. Heerlijk bij de buis of met familie en buffet. Het lijkt allemaal moeilijker dan het in werkelijkheid is. Proef en je bent verkocht! Jouw gasten zijn allemaal verbaasd. Neem geen gerookte zalm uit de super, die is waterig en zit weinig smaak aan, maar haal het bij een visspecialist. Dit komt de kwaliteit van je hapjes alleen maar ten goede. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

Spaghetti met de originele carbonara saus, zoals de Italiaan deze op tafel zet. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

* 4 portobello`s * 1 grote rijpe tomaat * 1 mozzarella * 4 blaadjes basilicum * 4 eetl balsamicoazijn * 4 eetl olijfolie * oregano * peper en zout …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans
Top