Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Kookboek "Italiaans"

200 gr pancetta 200 gr spek, in dobbelsteentjes 500 gr stoofvlees, in stukjes 1 tl kaneel 1 winterpeen 2 teentjes geperste knoflook 1 grote ui gesnipperd 2 laurierblaadjes 2 pakjes tomatenblokjes 1 glas rode wijn 1 handvol Italiaanse kruiden 1 rode peper, fijngesneden 1 theelepel gedroogde koriander 1 pompoen, in stukken en zonder schil en ontdaan van pitjes 250 ml creme fraiche geraspte parmezaanse kaas 5 ansjovisjes uit blik, 1 bolletje mozzarella olijfolie lasagnabladen  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Het recept van deze originele italiaanse lasagna kreeg ik ooit van een italiaanse collega, ik heb 'm zelfs in een restaurant nooit zo lekker gekregen! Heb je alleen het recept van bolognesesaus of bechamelsaus nodig? Je vindt ze hier allebei! Ik ben er erg trots op dat dit al een tijd een van de populairste recepten op smulweb is, aan jullie reacties te zien vinden jullie 'm erg lekker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Dit is een mooi herfstgerecht. De voortreffelijkste Tortelli di Zucca kun je het beste eten in de omgeving van Mantova en Bologna (Italië). Dit heeft te maken met de kwaliteit van de pompoen uit deze streek. Een alternatief is zelf maken! Vrienden hebben dit kant en klaar meegenomen uit Italïe. Zo lekker. Echt iets ANDERS. Op Smulweb kon ik het recept niet vinden, maar gelukkig wel elders op het net. (In het Nederlands alleen deze.) Met dank aan deze Michel! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Hier mag je me voor wakker maken....mmmmmm! Voor 2 à 3 personen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Lasagne volgens oud Italiaans recept. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Sacallopine met asperges en marsale uit de oven …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

- Olijfolie extra vergin - 140 g goede, pittige Italiaanse salami in reepjes - 2 teentjes knoflook gepeld en fijngesneden - 1 theelepel venkelzaad - 1 knol venkel gehalveerd en in dunne plakjes - 2 blikken gepelde tomaten van 400 g - 1 gedroogde Spaanse peper - zeezout en peper uit de molen - 400 g gedroogde spaghetti - 2 handjes oud broodkruim - een takje verse rozemarijn …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan
Top